Κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχασε τον Μπέιτς ο Αρης

Παιχνίδι με το οποίο «αποκαλύφθηκε» αγωνιστικά ενώπιων των φιλάθλων του για τη νέα σεζόν και στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Μάνι Μπέιτς.

Ο 23χρονος Αμερικανός σέντερ άφησε, αναγκαστικά, το παρκέ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την πρώτη ιατρική διάγνωση να κάνει λόγο για πρόσθιο εξάρθρημα ώμου στον χειρουργημένο ώμο του. Η απουσία του από την ενεργό δράση προσδιορίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός

που αναμένεται να αποσαφηνιστεί με ακρίβεια αύριο.

Στο πρώτο πεντάλεπτο της τέταρτης περιόδου τραυματίας -μετά από χτύπημα στο πρόσωπο- έφυγε για τα αποδυτήρια του γηπέδου και ο Ρόνι Χάρελ. Η κατάσταση του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ δείχνει πως δεν εμπνέει ανησυχία.

Θεατές του ματς ήταν οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρομπέρτο Γκάλινατ όπως επίσης και ο Σίλβιο Ντε Σόουζα, ο οποίος αφίχθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τους «κιτρινόμαυρους» και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετέβη απευθείας στο «Nick Galis Hall» για να παρακολουθήσει διά ζώσης την προσπάθεια των νέων συμπαικτών του απέναντι στους Βούλγαρους.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 49-35, 72-45, 89-59

ΑΡΗΣ : Σλαφτσάκης 12 (1), Σανόγκο 12 (1), Τολιόπουλος 15 (3), Χάρελ 14 (1), Καρ 14 (1), Καλόγηρος 9, Περσίδης 5, Μπλούμπεργκς 7 (1), Καζαμίας 1, Τσαχτσίρας, Μπέιτς, Σταμούλης.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Τσέκοφ, Μπάξτερ 6 (2), Χάμοντ 7, Λαζάροφ 1, Μίνκοφ 2, Ντιμίτροφ 4, Σπίροφ 6, Γκεόργκοφ 7, Μπογιάνοφ 19 (1), Γουέσον 7, Πέτκοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα