Ανακοινώθηκε η Collector's Edition του The Last of Us Part 2

Μην αντιμετωπίσετε την αποκάλυψη απροετοίμαστοι.

Μια special edition και μια collector's edition ανακοινώθηκαν για το The Last of Us Part 2, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού State Of Play.

To The Last of Us Part 2 Special Edition, που κοστολογείται στα $79.99, περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι (δύο δισκάκια), ένα art-book

48 σελίδων και ένα digital avatar set και ένα dynamic PS4 theme.

Το The Last of Us Part 2 Collector's Edition, με τιμή $159.99, περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι (δύο δισκάκια), ένα αγαλματίδιο της Ellie, 12 ιντσών, ένα amray case, ένα steelbook case, premium συσκευασία, ένα art-book 48 σελίδων, το βραχιόλι της Ellie, 6 κονκάρδες, τέσσερα αυτοκόλλητα, ένα avatar set, το ψηφιακό soundtrack, ένα ψηφιακό artbook και πρόσβαση στο ντοκιμαντέρ του making-of.

Τέλος, το The Last of Us Part 2 Ellie Edition, με τιμή $249.99, περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι (δύο δισκάκια), το αγαλματίδιο που προαναφέρθηκε, μαζί με ένα αληθινό σακίδιο, σχεδιασμένο να μοιάζει με αυτό της Ellie. Μέσα θα βρείτε και amray case, steelbook case, premium συσκευασία, 48σέλιδο art book, το βραχιόλι, ένα logo patch, μια τύπωση λιθογραφίας, ένα βινίλιο 7 ιντσών, με μουσική από το soundtrack, πέντε αυτοκόλλητα και έξι κονκάρδες σμάλτου.

Αν κάνετε προ-παραγγελία την κλασσική έκδοση του The Last of Us Part 2, θα λάβετε upgrade στην χωρητικότητα του ammo σας και ένα crafting training manual. Συγκεκριμένα, αν κάνετε παραγγελία την ψηφιακή έκδοση, θα πάρετε αμέσως ένα PSN avatar, με το τατουάζ της Ellie.

Πριν φύγετε, μην ξεχάσετε ότι το The Last of Us Remastered είναι μέρος των δωρεάν παιχνιδιών του PS Plus για τον Οκτώβριο, μαζί με το MLB The Show 19.

Το The Last Of Us Part 2 θα κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου 2020.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceThe Last of Us Part 2 Gameplay Trailer - E3 2018E3 2018: Παρουσιάστηκε νέο trailer για το The Last of Us Part 2The Last of Us 2: Ό,τι πρέπει να γνωρίζουμε για το νέο sequel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα