Ανατροπή: Παραμένει στην Βίρτους Μπολόνια ο Τζόρτζεβιτς!

Ανατροπή: Παραμένει στην Βίρτους Μπολόνια ο Τζόρτζεβιτς!basket1thanosΤρί, 12/08/2020 - 18:56

Χθες το βράδυ (07/12) η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Σήμερα (08/12) ο Σέρβος τεχνικός είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και τα δεδομένα ανατράπηκαν! Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πορευτούν μαζί τηρώντας την αρχική συμφωνία τους.

Σημαντικό ρόλο στην ανατροπή του σκηνικού

φέρεται να έπαιξαν οι αντιδράσεις δύο Σέρβων παικτών της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι Μάρκοβιτς και Τεόντοσιτς πήραν την απόλυση του συμπατριώτη τους πολύ άσχημα και εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους.

Η διοίκηση θέλησε να εξομαλύνει την κατάσταση και έτσι συζήτησε με τον Τζόρτζεβιτς το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά στον πάγκο.

Η Βίρτους Μπολόνια θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος και θα συνεχίσει με τον Τζόρτζεβιτς στο "τιμόνι". Το ξεκίνημα στο Eurocup είναι εξαιρετικό (7-0 ρεκόρ) αλλά στο ιταλικό πρωτάθλημα η ομάδα δεν παίζει καλά (ρεκόρ 5-4).

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Eurocup - ΜΠΑΣΚΕΤ Virtus Bologna - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Virtus Bologna ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, παρότι απολύθηκε χθες, τελικά θα παραμείνει στον πάγκο της Βίρτους Μπολόνια αφού υπήρξε ανατροπή δεδομένων σήμερα. Article publish on Τρί, 12/08/2020 - 18:56 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα