Άντεξε η Μπενφίκα, ήττα δίχως κόστος για Μίλαν

Η Ρεν προήγηθηκε τρεις φορές της Μίλαν, πήρε τη νίκη με 3-2 αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα και έτσι οι “Ροσονέρι” προκρίηκαν στους 16 του Europa League, εκεί όπου θα βρεθεί και η Μπενφίκα που απέκλεισε την Τουλούζ στη Γαλλία, με το μεταξύ τους παιχνίδι να τελειώνει στο 0-0. Οι Πορτογάλοι στον πρώτο αγώνα είχαν επικρατήσει 2-1.

Ρεν-Μίλαν 3-2

Η Ρεν άνοιξε

νωρίς το σκορ, καθώς στο 11ο λεπτό ο Μπουριζό αξιοποίησε την ασίστ του Σανταμαρία και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μενιάν για το 1-0.

Η απάντηση της Μίλαν ήρθε στο 22’, με τον Τεό Ερναντέζ να βγάζει σέντρα από τα αριστερά και τον Γιόβιτς με δυνατή κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι Γάλλοι μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ στο 49ο λεπτό με πέναλτι του Μπουριζό, όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγα λεπτά καθώς στο 58′ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Λεάο που πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Η Λανς κέρδισε δεύτερο πέναλτι στο 67′ για χέρι του Γιόβιτς μετά από κεφαλιά του Καλιμουεντό και ο Μπουριζό που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε ξανά τον Μενιάν για το 3-2 με τον ίδιο να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Τουλούζ-Μπενφίκα 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Τουλούζ με τη Μπενφίκα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τους Πορτογάλους να παίρνουν την πρόκριση χάρη στη νίκη 2-1 στη Λισαβόνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Ανατόλι Τρουμπίν ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα