Ντουμπάι: Εύκολα στα ημιτελικά η Σφιόντεκ (vid)

Σε 86 αγωνιστικά λεπτά “καθάρισε” η Ίγκα Σφιόντεκ, και εξασφάλισε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Dubai Duty Free Tennis Championships. Η No1 της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε με 6-3, 6-2 την Κίνγουεν Ζενγκ, και έμεινε αήττητη στη Μέση Ανατολή.

Μετά την εξαιρετική πορεία της στη Ντόχα την περασμένη εβδομάδα, όπου και διατήρησε τα σκήπτρα της για τρίτη διαδοχική χρονιά, η 22χρονη

Πολωνή μοιάζει ασταμάτητη και στο Ντουμπάι, και πλέον απέχει μία ακόμα νίκη μακριά από τον back to back τελικό σε 1000άρι.

Αναφορικά με την εξέλιξη του ματς, η Σφιόντεκ πήρε από νωρίς προβάδισμα ξεκινώντας με 3-0 σερί, και με σωστή διαχείριση ρυθμού και διαφοράς κατάφερε να κλείσει ιδανικά το πρώτο set (6-3). Στο δεύτερο μέρος το μας ήταν ισορροπημένο ως το 4ο game, αλλά μετά η Πολωνή δε χάρισε τίποτα στην αντίπαλή της, και με νέο σερί έγραψε τον επίλογο (6-2).

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Άννα Καλίνσκαγια, που έκανε την ανατροπή απέναντι στον Κόκο Γκοφ (2-6, 6-4, 6-2) μετά από 2 ώρες και 18 λεπτά αγώνα. Για την 4άδα έχουν προκριθεί οι Σοράνα Κίρστεα και Τζαζμίν Παολίνι, που είναι το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού.

Η Ρουμάνα επιβλήθηκε με ανατροπή της Μαρκέτα Βοντρούσοβα στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας. Μετά από 2 ώρες και 41 λεπτά αγώνα η Κίρστεα κέρδισε με 2-6, 7-6(1), 6-2. Η Ιταλίδα πέρασε άνευ αγώνα, μετά το walkover της 24χρονης Καζάκας, και No4 του ταμπλό.

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Εύκολα στα ημιτελικά η Σφιόντεκ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα