Αντσελότι: «Προτεραιότητα μας είναι η Ευρώπη»

Αντσελότι: «Προτεραιότητα μας είναι η Ευρώπη»tbairaktΤετ, 02/17/2021 - 22:22

Η Έβερτον αντιμετωπίζει απόψε (17/2) την Μάντσεστερ Σίτι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Premier League, και ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον αγώνα, αλλά και για τους στόχους της ομάδας του.


«Πρέπει να βρούμε μια λύση και να προετοιμάσουμε την σωστή στρατηγική για να παίξουμε εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Πρέπει φυσικά να

αμυνθούμε και να χρησιμοποιήσουμε το αγωνιστικό μας πνεύμα, την ποιότητά μας και να παίξουμε αποτελεσματικά εναντίον τους» σχολίασε ο Ιταλός προπονητής των «εφοπλιστών» και πρόσθεσε: 


«Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί όταν έχουμε την μπάλα. Η Σίτι θα έχει την μπάλα τις περισσότερες φορές, αλλά όταν παίρνουμε την μπάλα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις ιδιότητές μας. Η φιλοδοξία μας δεν εξαρτάται από τους αγώνες με την Σίτι. Η φιλοδοξία μας είναι πάντα η ίδια, να φτάσουμε στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε ενάντια στην Σίτι. Είναι πιο εύκολο να πιστεύουμε ότι θα χάσουμε από την Σίτι. Στο ποδόσφαιρο, δεν ξέρεις ποτέ. Έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά, εάν χάσουμε, δεν θα αλλάξει ο στόχος μας, τον οποίο έχουμε χρόνο για να πετύχουμε».

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Everton - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Everton ΑΓΓΛΙΑ Η Έβερτον αντιμετωπίζει απόψε (17/2) την Μάντσεστερ Σίτι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Premier League, και ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον αγώνα, αλλά και για τους στόχους της ομάδας του. Article publish on Τετ, 02/17/2021 - 22:22 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα