Αντσελότι: “Στη Ρεάλ και τα επόμενα χρόνια”

Ο Κάρλο Ανσελότι, μιλώντας ενόψει του της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μαγιόρκα για τη La Liga, επιβεβαίωσε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους “Μερένχες” έως το 2026 και αποκάλυψε τις συνομιλίες που είχε με την ομοσπονδία της Βραζιλίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση. Ήταν μια αρκετά απλή διαπραγμάτευση και είμαι πολύ χαρούμενος που θα περάσω άλλα δύο χρόνια ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν είναι επιτυχία, δεν ξέρω. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει πολύ ξεκάθαρες ιδέες για το μέλλον και γι’ αυτό

ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

Σχετικά με την πρόταση που είχε για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, εξήγησε: «Είχα επαφή με τη βραζιλιάνικη ομοσπονδία, αλλά όλα ήταν σε εκκρεμότητα λόγω της απόφασης της Ρεάλ Μαδρίτης. Τελικά, αποφάσισα να μείνω εδώ, και δεν ξέρω αν η Βραζιλία θα με θέλει το 2026 ή αν θα είναι ικανοποιημένη με την απόφασή μου».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να συνεχίσει και μετά το 2026 στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αντσελότι είπε: «Το 2026 μπορεί να συνεχίσω εδώ και μπορεί να μην είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο. Ελπίζω ότι θα μπορώ να συνεχίσω να είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και το 2027 ή το 2028».

Keywords
Τυχαία Θέματα