Άουγκσμπουργκ – Μπόχουμ 2-2: Ματσάρα και μοιρασιά! (highlights)

Η Άουγκσμπουργκ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μπόχουμ για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιεστικοί απ΄το ξεκίνημα και αναζήτησαν έντονα το γκολ, αν και την πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς την είχε η Άουγκσμπουργκ με το δοκάρι του Τιτς στο 17′. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σπουδαία ανετπίθεση στο 35′ και σκόρερ τον Μπέλιο, μετά από άψογη συνεργασία με τον Ντεμίροβιτς.

Η

Μπόχουμ συνήλθε γρήγορα απ΄το “σοκ” και έφτασε στην ισοφάριση σε ιδανικό σημείο, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Δράστης ο κορυφαίος της Μπόχουμ, Τακούμα Ασάνο, ο οποίος σημείωσε το 1-1 και όλα ξεκίνησαν απ΄το “μηδέν” εν όψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Αουγκσμπουργκ φάνηκε να υπερέχει στις λεπτομέρειες και έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 62′. Ο Ντεμίροβιτς εκμεταλλεύτηκε την πορεία της μπάλας μετά το σουτ του Μπέλιο, καθώς εκείνη χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ρίμαν και χρειάστηκε απλά ένα άγγιγμα για το 2-1! Η Μπόχουμ δεν είπε την τελευταία της λέξη και έφτασε στην ισοφάιρση με τον “man of the match”, Ασάνο στο 64′. Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Στέγκερ γέμισε “γλυκά” απ΄τον άξονα και ο Ιάπωνας τελείωσε απίθανα τη φάση με πλασέ που παρέπεμψε σε κάποια πολεμική τέχνη!

Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και το ματς έληξε ισόπαλο 2-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα