Αποκαλύφθηκε το πρωτότυπο σχέδιο του Black Panther

Προς εορτασμό της υποψηφιότητας της ταινίας στα Όσκαρ.

Ο Jeremy Kirby, ο εγγονός του Jack Kirby, συν-δημιουργού του Black Panther, αποκάλυψε το πρώτο σκίτσο που έκανε ο Jack για τον ήρωα της Wakanda

τη δεκαετία του '60.

Η αποκάλυψε έγινε με ένα tweet και σκοπό τον εορτασμό της υποψηφιότητας της ταινίας του 2018, "Black Panther", για το βραβείο της Ακαδημίας στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας. O Jeremy έγραψε πως, "Όταν ο παππούς μου έβαλε πρώτη φορά το μολύβι στο χαρτί [για τον Black Panther] δεν είχε ιδέα πως ένα απλό σκίτσο θα άλλαζε τόσες ζωές. Ήθελε να έχει μια μικρή συνεισφορά στην ισότητα και έδωσε στους αναγνώστες έναν ήρωα που έμοιαζε με αυτούς. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την καταπληκτική ταινία! Πρώτο σκίτσο του BP".

Μέσω Twitter.

Αυτό το πρώτο σχέδιο του Black Panther είναι, εμφανώς, διαφορετικό από τη μεταγενέστερη εμφάνιση του ήρωα, με την ολόμαυρη στολή, με την οποία έγινε γνωστός. Ένα ακόμα στοιχείο που έχει αλλάξει είναι και το όνομα του ήρωα. Κατά τη δημιουργία του, με τη βοήθεια του Stan Lee, ο Kirby αναφερόταν σε αυτόν ως Coal Tiger (εξ ου και το κεφαλαίο T στη ζώνη του). Μέσα σε ένα χρόνο, και πριν από το ντεμπούτο του ήρωα το 1966 στο "Fantastic Four" #52, σχέδιο και όνομα άλλαξαν και ο βασιλιάς της Wakanda εμφανίστηκε όπως τον γνωρίζουμε.

Τελικώς, η Marvel δημιούργησε έναν άλλον χαρακτήρα με το όνομα Coal Tiger, του οποίου η πρώτη ολοκληρωμένη εμφάνιση έγινε στο "Avengers vol 1" #355 το 1992. Αυτή ήταν η εκδοχή του T'Challa (Black Panther) από ένα εναλλακτικό σύμπαν, και το κοστούμι του ήταν παρόμοιο με αυτό που μας παρουσίασε ο Jeremy Kirby.

Η, αυτόνομη για τον ήρωα, ταινία "Black Panther" προτάθηκε συνολικά για 7 βραβεία Όσκαρ, και είναι η πρώτη ταινία βασισμένη σε κόμικ που κατάφερε να προταθεί στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας. Μία παρόμοια κατάκτηση κατάφερε να κάνει και στα Αμερικανικά box office, κλέβοντας μάλιστα τη θέση από το "Avengers: Infinity War".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Οι ήρωες των Marvel/Fox ίσως πάρουν το πράσινο φως για νέες ταινίες σύντομα Ο Hugh Jackman πιστεύει στην επιστροφή του Wolverine Βιντεάκι αποκαλύπτει την αγάπη του Stan Lee προς τους fans του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα