Απόλλων-Μαρούσι 69-75: Καθοριστικό βήμα παραμονής, ισόβαθμοι οι Πατρινοί με την Καρδίτσα

Tο Μαρούσι “βύθισε” τον Απόλλωνα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην οποία ισοβαθμεί με την Καρδίτσα που πέτυχε στην 8η αγωνιστική της Basket League, με την νίκη (69-75) που πέτυχε στην Πάτρα και ενώ η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη, έκανε καθοριστικό βήμα έγκαιρης παραμονής των νεοφώτιστων, πριν από το τέλος του πρώτου γύρου.

O Απόλλων, μετά την νίκη στην πρεμιέρα

του φετινού πρωταθλήματος, μετρά εφτά συνεχόμενες ήττες και η αλλαγή προπονητή (Δελέγκος αντί Βετούλα) δεν έχει αποφέρει αναστροφή αποτελεσμάτων.

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν μονότονα επιθετική αιχμή τους, τον Ουάσινγκτον και το Μαρούσι να αντιπαραθέτει τον Τζούστον και τον Μπρισκόε.

Ο Απόλλων Πάτρας είχε τον πρώην NBAερ, Ρασάντ Βον να κάνει ντεμπούτο και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Τι Τζέι Σταρκς να επιστρέφει, όμως δεν κατάφεραν να «βάλουν δύσκολα» στην άμυνα του Αμαρουσίου.

Σε φάσεις που η μπάλα «έκαιγε», το Μαρούσι εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένο. Με κομβικά “κλεψίματα” της μπάλας από τον Νικολαϊδη που συνολικά είχε 6, αλλά και με 5 πόντους του Χιλ στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν τις τύχες του αγώνα στα χέρια τους.

Δεκάλεπτα: 14-13, 35-32, 54-54, 69-75

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Η βαθμολογία της Βasket League εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα