Άρης: Αναζητά τον αντι-Νταρίντα ο Μάντζιος

Με δεδομένη την απουσία του Βλαντιμίρ Νταρίντα από την ερχόμενη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης (3/1), λόγω τιμωρίας που δηλώθηκε από τους “κίτρινους” να εκτίσει, ο Άκης Μάντζιος δοκιμάζει σε καθημερινή βάση στο οικογενειακό διπλό πρόσωπα, που είναι υποψήφια να αντικαταστήσουν τον Τσέχο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Τόσο ο Ρούμπεν Πάρντο, όσο και ο Λούκας Ρουπ θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να αγωνιστούν στη θέση του. Ο Μάντζιος κάνει τους υπολογισμούς του, προσμετρώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καθένας, καθώς

και πώς μπορούν να δέσουν καλύτερα με τους αμυντικούς μέσους, οι οποίοι όπως φαίνεται θα είναι οι Μπίργκερ Βερστράτε και Ζαν Ζουλς Εμβοντό σε αυτό το παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά στη σημερινή (30/12) προπόνηση της ομάδας, αυτή έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, επιθετικής ανάπτυξης και μετάβασης, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Ο Φραν Βέλεθ έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μάνου Γκαρθία συμμετείχε, όπως σε όλες τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, σε κομμάτια του προπονητικού προγράμματος.

Αύριο, Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι “κίτρινοι” θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Keywords
Τυχαία Θέματα