Άρης: Ανσαριφάρντ παρών, Ζουλς απών

Νέο πρόσωπο σε αποστολή του Άρη σε αγώνα πρωταθλήματος είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός, ο οποίος ήταν παρών στην αναμέτρηση των “κίτρινων” με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο την περασμένη Τρίτη (13/2) και πήρε και χρόνο συμμετοχής στο τέλος, ενδέχεται να ντεμπουτάρει αύριο (17/2) με την καινούργια του ομάδα και στη Stoiximan Super League, καθώς ο Άκης Μάντζιος τον επέλεξε μεταξύ αυτών που ταξίδευσαν σήμερα (16/2) στην Αθήνα.

Αντιθέτως,

αυτός που δεν συμπεριλήφθηκε και πάλι, ενώ υπήρχε πιθανότητα να δώσει ξανά το παρών πρώτη φορά έπειτα από την εκτός έδρας αναμέτρηση για το Κύπελλο με αντίπαλο την ΑΕΚ στις 10 του περασμένου Ιανουαρίου, όταν και τραυματίστηκε, είναι ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό. Ο προπονητής του έκρινε ότι οι δύο προπονήσεις που έκανε σε κανονικό ρυθμό αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ λίγες για να του εμπιστευτεί θέση στην αποστολή και αποφάσισε να τον αφήσει στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί με τον Ζαν Ζουλς στην έδρα της ομάδας παρέμειναν οι ανέτοιμοι Φαμπιάνο και Τζούρασεκ, ο τιμωρημένος Οντουμπάτζο, καθώς και οι Ρουπ, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής και Αγοραστός. Για τους Φαμπιάνο και Τζούρασεκ η επανεκτίμηση της κατάστασης θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:30) ο Μάντζιος μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση, που έγινε στο “Δασυγένειο”, συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτη, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Doukoure, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδη και Παναγίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα