Άρης: Η φανέλα του Μορόν στον μικρό Ιμπάι (pic)

Ο Λορέν Μορόν μεταξύ άλλων ομάδων που αγωνίστηκε στην Ισπανία, υπερασπίστηκε και τα χρώματα της Βέλεθ. Εκεί έπαιξε το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2014-2015 ως δανεικός από την Μαρμπέγια, πριν πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μπέτις. Αυτό το διάστημα πρόλαβε να αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια, σημειώνοντας 14 γκολ. Εξ αυτού, αλλά και χάρη στην καριέρα που έκανε μετέπειτα, φτάνοντας μέχρι τη La Liga, δεν ξεχάστηκε ποτέ από τους ανθρώπους της συλλόγου της Μάλαγα.

Τώρα, λοιπόν,

που η Βέλεθ περνάει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, ζητήθηκε από τον Μορόν να χαρίσει μια φανέλα του στον Άρη για να τη βγάλει ο ισπανικός σύλλογος σε δημοπρασία. Κάτι που έγινε, χωρίς, όμως, να γίνει -τουλάχιστον όχι ακόμη- γνωστό το ποσό που απέφερε η δημοπράτηση της φανέλας στο ταμείο της Βέλεθ.

Πάντως, όπως έκανε γνωστό δημοσιογράφος, ο οποίος καλύπτει θέματα της Βέλεθ, τη φανέλα του Μορόν πήρε στη δημοπρασία η οικογένεια ενός νεαρού, του Ιμπάι, ο οποίος τη φοράει με καμάρι. Η ανάρτηση του Ισπανού δημοσιογράφου στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι χαρακτηριστική.

Curiosidades de la vida.

El ganador de la camiseta que ha donado @lorenmg16 al @VELEZCFoficial es un crío llamado Ibai.

Yo no diga y lo digo todo, @IbaiLlanos

Esta tarde saldrá el vídeo. Ánimo, Vélez CF #VelezCF #MarbellaCF #LorenMoron #VelezMalaga pic.twitter.com/phAgAPbTgB

— Juanfran (@JuanfranJF98) April 28, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα