Άρης: Η μίνι-προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα ξεκίνησε

Στην Πτολεμαΐδα έχει μεταφερθεί ο Άρης προκειμένου να πραγματοποιήσει μια μίνι-προετοιμασία που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τετάρτη.

Στο Αθλητικό Κέντρο της πόλης εγκαταστάθηκε η ομάδα γι’ αυτό το διάστημα προκειμένου να δουλέψει εντατικά πάνω σε θέματα φυσικής κατάστασης αλλά και σε λοιπές αγωνιστικές αδυναμίες της. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του. Κι αυτό γιατί ο Μπράμπετς αναχώρησε για την Τσεχία προκειμένου να ενσωματωθεί

στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, ο Ρουπ βρίσκεται στη Γερμανία καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, ο Σαβέριο παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποθεραπείας του κι ο Σουλεϊμάνοφ εξασφάλισε ειδική άδεια για προσωπική του υπόθεση.

Στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας κεντρικό ρόλο είχαν η ενεργοποίηση, τρέξιμο διαλειμματικής μορφής, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ασκήσεις αμυντικής όσο κι επιθετικής λειτουργίας με τους Τζούρασεκ-Εμβοντό ν’ ακολουθούν μέρος του προγράμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα