Άρης: Με αποστολή… ανάγκης στο Αγρίνιο

Θέλοντας και μη, ο Άκης Μάντζιος θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation στο αυριανό (14/1) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό για τη 18ης αγωνιστική της Stoiximan Super League. Κι αυτό, διότι οι “κίτρινοι” πηγαίνουν με αποστολή… ανάγκης στο Αγρίνιο, εξαιτίας των πολλών απουσιών παικτών.

Συγκεκριμένα, παραμένοντες στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι εξής: Λορέν Μορόν, επειδή είναι τιμωρημένος,

Χούλιαν Κουέστα, Ζαν Ζουλς Εμβοντό, Φραν Βέλεθ, Μπίργκερ Βερτστράτε και Λούκας Ρουπ, επειδή είναι τραυματίες, Ρούμπεν Πάρντο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και για να πάρουν ανάσες οι Μόουζες Οντουμπάτζο και Φαμπιάνο Λέισμαν, αφού ακολουθεί ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (17/1). Για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός αποστολής οι Ρόναλντ Ματαρίτα, και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Νταβίντ Κάρλσον είναι σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μάντζιος πήρε μαζί του τους εξής: Χουτεσιώτη, Κυριαζή, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Darida, Doukoure, Manu Garcia, Durasek, Pavicic, Suleymanov, Menendez, Saverio, Zamora, Φετφατζίδη, Δεληζήση, Παναγίδη και Αγοραστό. Είναι η πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν που ο Άρης έχει αποστολή με έξι Έλληνες παίκτες!

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αμέσως μετά την προπόνηση, οι “κίτρινοι” αναχώρησαν οδικώς για το Αγρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα