Άρης: Ομάδα που κερδίζει…

Με μία αλλαγή στην αποστολή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ πηγαίνει ο Άρης στην Αθήνα για την αυριανή (10/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τον νεαρό Θεόδωρο Γιώργο Αγοραστό, ο οποίος χθες (8/1) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, κι άφησε εκτός τον ανέτοιμο ακόμη αγωνιστικά Μανού Γκαρθία.

Η παρουσία του Αγοραστού στην αποστολή έχει να κάνει με τον κανονισμό διεξαγωγής του Κυπέλλου, που επιβάλει στις ομάδες της Super League και Super League 2 να έχουν στην εικοσάδα δύο παίκτες κάτω των είκοσι ενός ετών (γεννηθέντες από 1/1/2003 και εντεύθεν). Κατά τα λοιπά, οι νεοφερμένοι Ρόουζ και Φετφατζίδης είναι και πάλι σε αυτούς που επέλεξε ο τεχνικός ηγέτης των “κίτρινων”.

Εκτός αποστολής, πέρα από τον Μανού Γκαρθία, έμειναν οι Φραν Βέλεθ και Βερστράτε, που είναι τραυματίες, καθώς και οι Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Σγούρος και Κυριαζής.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης μετά τη σημερινή (9/1) προπόνηση της ομάδας:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (10/01), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτη, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Durasek, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδη, Παναγίδη, Αγοραστό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα