Άρης: Ψάχνει τον αντι-Βερστράτε, αναμένει επιστροφές

Σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Μπίργκερ Βερστράτε στο ερχόμενο (4/12) εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ βρίσκεται ο Άκης Μάντζιος. Ο Βέλγος αμυντικός μέσος δεν είναι στη διάθεση του προπονητή του Άρη, καθώς έχει δηλωθεί από την ομάδα να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής τιμωρίας του λόγω τριών κίτρινων καρτών σε αυτή την αναμέτρηση, οπότε γίνονται ήδη διάφορες σκέψεις και δοκιμές στις προπονήσεις από την τεχνική ηγεσία για την κάλυψη της θέσης.

Ο Βερστράτε δηλώθηκε να μην αγωνιστεί σε αυτό το ματς με το

σκεπτικό να είναι φρέσκος στον αγώνα Κυπέλλου που θα ακολουθούσε, και πάλι με την ΑΕΚ, αμέσως μετά από αυτόν για το πρωτάθλημα. Αντί για 7 Δεκεμβρίου, όμως, ο αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ θα γίνει τον Ιανουάριο, οπότε ξέμεινε στους “κίτρινους”… αμανάτι (χωρίς δική τους ευθύνη) η δήλωση μη συμμετοχής του Βέλγου στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό θεωρείται σίγουρος για τη μία θέση στους αμυντικούς μέσους, οπότε οι σκέψεις αυτή τη στιγμή είναι δύο: είτε να παίξει δίπλα του ο Βλαντιμίρ Νταρίντα και να αναζητηθεί ο παίκτης, ο οποίος θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Λορέν Μορόν (πιθανότερος είναι ο Ρούμπεν Πάρντο σε αυτή την περίπτωση), είτε να επιλεγεί ο Νέβεν Τζούρασεκ δίπλα στον Καμερουνέζο και να τοποθετηθεί ο Νταρίντα ως επιτελικός, όπως έγινε στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, ο Άκης Μάντζιος περιμένει από μέρα σε μέρα την επιστροφή παικτών, που ταλαιπωρούνται εδώ και καιρό από τραυματισμούς. Πρώτον από όλους περιμένει τον Φράνκο Φεράρι, ο οποίος, αν όντως επιστρέψει, λύνει τα χέρια του προπονητή του για τη θέση του αριστερού μπακ.

Από εκεί και πέρα, οι Λούκας Ρουπ και Ρόναλντ Ματαρίτα ανέβασαν και σήμερα (30/11) ρυθμούς, ακολουθώντας τα ατομικά τους προγράμματα στην προπόνηση, όπως και ο Φεράρι. Και οι τρεις είναι καθ’ οδόν για την επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας, όμως, το θέμα είναι πόσο σύντομα θα συμβεί αυτό. Με ατομικά προγράμματα συνέχισαν και σήμερα και οι Μανού Γκαρθία και Ντομαγκόι Πάβισιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα