Άρης στιγμές 2023: Πρόωρος και οδυνηρός ευρωπαϊκός αποκλεισμός

Ο Άρης ταξίδεψε στο “ουδέτερο” Βουκουρέστι να αντιμετωπίσει την χτυπημένη από τον Ρωσο-ουκρανικό πόλεμο Ντιναμό Κιέβου στη ρεβάνς του υπέρ του 1-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με πολλές ελπίδες να φύγει από εκεί με το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa Conference League ανά χείρας. Αντ’ αυτού, όμως, γνώρισε πρόωρο και οδυνηρό αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι “κίτρινοι” μπήκαν σε θέση

οδηγού στο σκορ με το γκολ του Νέβεν Τζούρασεκ στο 39ο, όμως, δεν κράτησαν πολύ το προβάδισμα. Στο 45ο ο Βολόσιν ισοφάρισε 1-1 και σα να μην έφτανε αυτό, στο 85ο ο Καραβάγιεφ έκανε το 2-1. Με το σκορ αυτό η Ντιναμό ισοφάρισε την εις βάρος της ήττα στον πρώτο αγώνα, στη Θεσσαλονίκη. Ο επαναληπτικός πήγε στην παράταση, όπου δεν άλλαξε το σκορ, και στη διαδικασία των πέναλτι οι “κίτρινοι” ηττήθηκαν με 6-5 και απώλεσαν την πρόκριση στο πλαίσιο των αγώνων του Γ’ προκριματικού της διοργάνωσης.

Για άλλη μία σεζόν, πέμπτη στη σειρά, ο Άρης έφτασε κοντά στη βρύση, στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δηλαδή, αλλά νερό δεν ήπιε. Πέρα από το πληγωμένο γόητρο και την απογοήτευση, ο αποκλεισμός σήμαινε και απώλεια σημαντικών εσόδων, που θα έφερνε στους “κίτρινους” απλώς ακόμη και η συμμετοχή στα πλέι οφ. Η συζήτηση για την ενίσχυση του ρόστερ καλά κράτησε, στο μεταξύ, μετά τον αποκλεισμό αυτόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα