Αρνείται τις φήμες περί ακύρωσης σειρών η Πρόεδρος Προγράμματος του YouTube Premium

Το YouTube Premium παλεύει ακόμα...

Η Πρόεδρος Προγράμματος του YouTube, Susanne Daniels, βάζει τέλος στις φήμες του Bloomberg που ήθελαν την εταιρεία να ακυρώνει τις επερχόμενες σειρές του.

Σύμφωνα με το Reuters, το YouTube

είπε ότι η Daniels, η οποία δούλευε για αρκετά χρόνια στο MTV ενώ τα τελευταία πέντε βρίσκεται στο YouTube, δεν θα αφήσει τη θέση της. "Αν και με κολακεύει, παραδόξως, το να είμαι το θέμα των κουτσομπολιών στο Χόλιγουντ, να ξέρετε ότι είμαι δεσμευμένη με το YouTube και ανυπομονώ να σας αποκαλύψω το νέο μας περιεχόμενο", εξήγησε η Daniels με δήλωσή της.

Το δημοσίευμα του Bloomberg έλεγε ότι το YouTube Premium, το 'σπίτι' του spinoff του "Karate Kid", "Cobra Kai", θα προβάλλεται δωρεάν. Το YouTube "έχει σταματήσει να δέχεται προσφορές για ακριβές σειρές, είπαν πηγές που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμες, γιατί η απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα". Το αποτέλεσμα της φημολογούμενης αυτής κίνησης θα είναι η ακύρωση σειρών, όπως οι "Origin" και "Overthinking with Kat & June".

Το YouTube Premium παλεύει απέναντι στα Netflix, Amazon και Hulu, τις 'μεγάλες' συνδρομητικές υπηρεσίες. Η Apple μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι με την ανακοίνωση της δικιάς της υπηρεσίας streaming, Apple TV+, η οποία έχει επιστρατεύσει μεγάλα ονόματα και ταλέντα για να παρέχουν υλικό, μεταξύ άλλων οι Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Jason Momoa, Oprah κ.α..

Μέχρι στιγμής, ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν του "Cobra Kai", το οποίο έχει αποκτήσει trailer και επίσημη σύνοψη και το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου. Εκεί αναμένουμε να δούμε και τη μαύρη κωμωδία των Kristen Dunst και George Clooney, "On Becoming a God in Central Florida".

Ποια είναι η γνώμη σας; Πιστεύετε ότι το YouTube πρέπει να συνεχίζει να βγάζει σειρές; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN Greece Το "Cobra Kai" χαρίζει την υψηλότερη θεαματικότητα στο YouTube Red Το Cobra Kai κλέβει εντυπώσεις κι ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα