Άρσεναλ – Μπράιτον 2-0: Πάτησε ξανά κορυφή (highlights)

Η Μπράιτον πήρε την απόφαση να παίξει μόνο άμυνα στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς. Στο ημίχρονο οι τελικές προσπάθειες ήταν 15-0 για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα αλλά μόνο μια από αυτές, με τον Μαρτινέλι (32′) ήταν άξια αναφοράς.

Άρσεναλ – Μπράιτον 2-0: Πάτησε ξανά κορυφή (highlights)

Στο δεύτερο ημίχρονο τελικά η Άρσεναλ προηγήθηκε από μια στημένη μπάλα και με τον Ζεζούς σε κενή εστία να κάνει το 1-0 (53′).

Το 2-0 ήρθε από τον Χάβερτς με τετ-α-τετ στο 87ο λεπτό και ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα, με την δεύτερη τελική προσπάθεια της στο παιχνίδι η Μπράιτον

άγγιξε την ισοφάριση με τον Γκρος (82′).

Με τη νικη της η Άρσεναλ νίκησε την Μπράιτον μετά από τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες απέναντί της και προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ περιμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άρσεναλ: Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκαμπριέλ, Ζιντσένκο (89′ Κίβιορ) – Ράις, Έντεγκαρντ, Χάβερτς (89′ Σμιθ-Ρόου) – Σάκα (89′ Νέλσον), Μαρτινέλι (82′ Τροσάρ), Ζεζούς (81′ Νκέτια)

Μπράιτον: Φερμπρούχεν – Φέλτμαν (27′ Χίνσελγουντ), Ντανκ, Φαν Χέκε, Μίλνερ (60′ Ιγκόρ) – Γκρος, Γκίλμορ – Αντίνγκρα (79′ Γουέλμπεκ), Λαλάνα (60′ Μπουονανότε), Μιτόμα – Φέργκιουσον (60′ Πέντρο)

Keywords
Τυχαία Θέματα