Άρσεναλ: Ο Αρτέτα στέκεται στο πλευρό των παικτών τουρκικά

Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να ρίξει τους τόνους και να δείξει πως βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του, παρά την ήττα στο συγκεκριμένο ματς. Πλέον, η Μάντσεστερ Σίτι έχει την ευκαιρία να ρίξει τη διαφορά στους δυο βαθμούς, αν καταφέρει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, την Κυριακή.

Ο Αρτέτα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Θέλω να τονίσω και να κάνω γνωστό στους παίκτες μου πόσο πολύ τους αγαπώ. Τους αγαπώ περισσότερο σε σχέση με πριν. Τους αγαπώ περισσότερο

σε σχέση με πριν τρεις ώρες, μία ημέρα, μία εβδομάδα, έναν μήνα, έξι μήνες. Πρέπει να είμαστε μαζί τους όχι μόνο όταν νικάνε, αλλά και όταν χάνουν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το να είσαι δίπλα στους παίκτες όταν όλα πάνε καλά, τότε είναι εύκολο. Πρέπει να τους σταθούμε τώρα στα δύσκολα. Τώρα που το χρειάζονται. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που έκαναν και θα είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το πρωτάθλημα είναι ένα μεγάλο ταξίδι και τέτοια αποτελέσματα είναι λογικό να υπάρχουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα