Άρσεναλ-Σέφιλντ 5-0: Περίπατος των “κανονιέρηδων”

Η Σέφιλντ προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και τα κατάφερε με τους “κανονιέρηδες” να μην δημιουργούν πολλές καταστάσεις στην πριοχή των φιλοξενούμενων.

Ο Μαρτινέλι πρωταγωνίστησε σε δύο από τις τρεις στιγμές του πρώτου μέρους με σημαντικότερη αυτή στο 41′ όταν εξουδετέρωσε ο Φοντέρινγχαμ. Το μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου σημείωσε ο Ενκέτια στο 28΄αξιοποιώντας ωραία πάσα του Ντέκλαν Ράις και την κακή λειτουργία της άμυνας της Σέφιλντ στη συγκεκριμένη φάση.

Ο ΕνΚέτια σημείωσε

άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 50′ και στη συνέχεια στο 58′ πετυχαίνοντας το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του με τη φανέλα των “κανονιέρηδων” στην Premier League.

Το 4-0 πέτυχε με εκτέλση πέναλτι ο Βιέιρα που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Ο Τομιγιάσου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με το πρώτο γκολ του με τη φανέλα των Λονδρέζων.

Η Άρσεναλ παρέμεινε αήττητη μετά την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ενώ η Σέφιλντ αγνοεί τη νίκη από την αρχή της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα