Αρτέτα: «Μεγάλο το κίνητρο της Άρσεναλ για το πρωτάθλημα»

Η Άρσεναλ ηττήθηκε στο «Έμιρειτς» από την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα με 3-1 και «έπεσε» από την πρώτη θέση της Premier League λόγω της διαφοράς τερμάτων. «Κανονιέρηδες» και «πολίτες» έχουν τους ίδιους βαθμούς, δηλαδή 51.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα σχολίασε το παιχνίδι με την ομάδα του Μάντσεστερ, ενώ υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι γνωρίζει τί πρέπει να κάνει ο σύλλογος

του Λονδίνου για την επιστροφή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

«Ξέρω τα σωστά πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί στην κορυφή. Είδαμε πού είναι το επίπεδο και τί πρέπει να κάνουμε για να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα που πρέπει να πάρουμε από τη σεζόν μέχρι στιγμής. Γνωρίζουμε ότι το επίπεδο αποτελεσματικότητας πρέπει να είναι καλό σε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε τη Σίτι στο τέλος. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για να το κάνουμε αυτό», δήλωσε αρχικά ο Αρτετά στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα (18/02, 14:30).

Τέλος ο Ισπανός προπονητής σχολίασε το πρόβλημα της Άρσεναλ στην τελική πάσα και ισχυρίστηκε στους δημοσιογράφους ότι οι «κανονιέρηδες» θα δουλέψουν πάνω σ΄αυτό για να βελτιωθούν.

«Με τις φάσεις που δημιουργήσαμε, δεν πήραμε αρκετούς βαθμούς. Αυτό εξαρτάται από εμάς, πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό γιατί θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια. Έχουμε λοιπόν μεγάλο κίνητρο για το αυριανό παιχνίδι γιατί θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα