Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ 2-3, απόδραση με Σιμόες (vid)

Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ 2-3, απόδραση με Σιμόες (vid)ageorgiΣάβ, 11/28/2020 - 23:40

Η ΑΕΚ βρήκε τον ήρωά της από το πουθενά, καθώς ο Σιμόες που της έδωσε τη νίκη στην Τρίπολη στις καθυστερήσεις, δεν είναι κλασικός σκόρερ, αλλά αμυντικός μέσος.

Η Ένωση προερχόταν από την ήττα από την Ξάνθη στο Ολυμπιακό

Στάδιο και ταξίδεψε στην Τρίπολη για να παίξει κόντρα στον Αστέρα, με τον Κωστένογλου στον πάγκο της και την ανάγκη για τρίποντο να είναι "τεράστια". Οι Αρκάδες της έβαλαν δύσκολα καθώς λίγο πριν το τέλος το ματς ήταν στο 2-2.

Στις καθυστερήσεις ο Σιμόες ακολούθησε την κίνηση του Παουλίνιο, πήρε θέση φορ και με κεφαλιά σημείωσε το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Πορτογάλος έχει σημειώσει μόλις 9 γκολ στην "ελληνική" του καριέρα, αλλά το ένα είναι πιο όμορφο από τ' αλλο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Αστέρας Τρίπολης ΕΛΛΑΔΑ Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ 2-3, απόδραση με Σιμόες Submitted by ageorgi on Σάβ, 11/28/2020 - 07:41 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/simoes_o_iroas_tis_teleftaias_s… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΕΚ βρήκε τον ήρωά της από το πουθενά, καθώς ο Σιμόες που της έδωσε τη νίκη στην Τρίπολη στις καθυστερήσεις, δεν είναι κλασικός σκόρερ, αλλά αμυντικός μέσος. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η ΑΕΚ βρήκε τον ήρωά της από το πουθενά, καθώς ο Σιμόες που της έδωσε τη νίκη στην Τρίπολη στις καθυστερήσεις, δεν είναι κλασικός σκόρερ, αλλά αμυντικός μέσος. Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 23:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα