Άστον Βίλα-Τσέλσι 1-3: Θύμισε εποχή… Τούχελ (highlights)

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έδειξε σημαντική βελτίωση και έβγαλε αντίδραση μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς. Οι «μπλε» ήταν κυρίαρχοι στην αναμέτρηση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Βίλα.

Από την άλλη, το σύνολο του Ουνάι Έμερι εμφανίστηκε αρκετά κατώτερο των περιστάσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έμεινε εκτός συνέχειας του FA Cup με… κατεβασμένα τα χέρια.

Εξαιρετικό πρώτο μέρος και προβάδισμα πρόκρισης για την Τσέλσι

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο

ημίχρονο, σε σχέση με αυτήν που είχαν στα παιχνίδια που έδωσαν το σαββατοκύριακο για την Premier League.

Η Τσέλσι παρουσιάστηκε εξαιρετική στον αγωνιστικό χώρο του «Villa Park» και πήρε πολύ γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Γκάλαχερ (11’) και Τζάκσον (21’). Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ήταν κυρίαρχη στον αγώνα και δεν άφησε την αντίπαλό της να παίξει το παιχνίδι της σε κανένα σημείο. 

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ήταν σκιά του καλού τους εαυτού, είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειλήσουν ποτέ την εστία των «μπλε» και δεν έμοιαζαν έτοιμοι να συναγωνιστούν την πολύ καλή Τσέλσι.

«Ποίημα» του Φερνάντεζ, άργησε να ξυπνήσει η Βίλα

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε η εικόνα της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος. Οι «Χωριάτες» τα έβρισκαν… σκούρα κόντρα στους «μπλε», οι οποίοι ήλεγχαν απόλυτα το ρυθμό.

Στο 54ο λεπτό ήρθε και η χαριστική βολή για την ομάδα του Ουνάι Έμερι από τα πόδια του Ένζο Φερνάντεζ. Ο Αργεντινός με μια υποδειγματική εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μαρτίνεζ και με ένα γκολ-ποίημα εκμηδένισε τις ελπίδες της Βίλα για πρόκριση.

Τα εναπομείναντα αγωνιστικά λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με την ατμόσφαιρα στο «Villa Park» να είναι «παγωμένη» ύστερα από αρκετό καιρό. Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων δεν δίστασαν σε διάφορα σημεία της αναμέτρησης να αποδοκιμάσουν τους παίκτες του Έμερι και αρκετοί εξ’ αυτών αποχώρησαν από τη θέση τους αρκετά πριν τη λήξη του 90λεπτου.

Το μόνο που κατάφερε η Άστον Βίλα ήταν να μειώσει σε 1-3 χάρη σε ωραίο συρτό σουτ του Μουσά Ντιαμπί στο 90+1.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άστον Βίλα (Έμερι): Μαρτίνεζ, Ντιέγκο Κάρλος, Λενγκλέ, Μορένο, Κας, Καμαρά (87′ Ιρέγκμπουναμ), Λουίζ, Μπέιλι (88′ Τζανιόλο), Τίλεμανς(71′ Ράμσεϊ), ΜακΓκίν (72′ Ντιαμπί), Γουότκινς.

Τσέλσι (Ποτσετίνο): Πέτροβιτς, Ντισασί, Μπαντιασίλ (87′ Γκίλχριστ), Γκούστο, Τσίλγουελ, Καϊσέδο, Φερνάντεζ, Μαντουέκε (75′ Στέρλινγκ), Γκάλαχερ, Τζάκσον (87′ Ενκουνκού), Πάλμερ (81′ Σίλβα).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άστον Βίλα-Τσέλσι 1-3, Θύμισε … Τούχελ,aston vila-tselsi 1-3, thymise … touchel