Αταλάντα-Βερόνα 0-2: Έξοχη εμφάνιση από τη Βερόνα (hls)

Αταλάντα-Βερόνα 0-2: Έξοχη εμφάνιση από τη Βερόνα (hls)gliorisΣάβ, 11/28/2020 - 23:43

Οι αναμετρήσεις της Αταλάντα με την Ελλάς Βερόνα έχουν πάντα την ιδιαιτερότητα της αντιπαράθεσης του δασκάλου με τον μαθητή. Του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι δηλαδή με τον Ιβάν Γιούριτς, καθώς ο Κροάτης τεχνικός της Βερόνα ήταν ποδοσφαιριστής και βοηθός του Ιταλού. 

Η Αταλάντα κατά την προσφιλή της συνήθεια ήταν εκείνη που έδωσε από την αρχή του

ματς τον ρυθμό. Κυκλοφόρησε τη μπάλα, απείλησε αλλά δε μπόρεσε να θέσει σε πίεση την ισορροπία της Βερόνα, ούτε να νικήσει το Σιλβέστρι.

Η έναρξη του δεύτερου μέρους έφερε στον αγωνιστικό χώρο τον ποδοσφαιριστή που άλλαξε τις ισορροπίες, το Μιγκέλ Βελόσο. Ο Πορτογάλος στην πρώτη του τελική προσπάθεια είδε τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και στη δεύτερη εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Τζακάνι για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. 

Η Αταλάντα έχασε από το σημείο εκείνο, το 60ο λεπτό, τον έλεγχο του ματς και δέχθηκε στο 83ο λεπτό και τη "χαριστική βολή" στην αντεπίθεση από τον Τζακάνι για το τελικό 2-0. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atalanta - Ποδόσφαιρο Hellas Verona - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atalanta ΙΤΑΛΙΑ Αταλάντα-Βερόνα: 0-2 (HL) Submitted by npilios on Κυρ, 11/29/2020 - 00:01 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_ATALANTA_VERONA_281120.mp4 ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΙΤΑΛΙΑ Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Αταλάντα-Βερόνα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atalanta Atalanta - Ποδόσφαιρο Hellas Verona - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Ελλάς Βερόνα επικράτησε της Αταλάντα στο Μπέργκαμο με σκορ 2-0, την προσπέρασε στη βαθμολογία και απέδειξε ότι φέτος μπορεί να στοχεύει τις θέσεις της εξόδου στην Ευρώπη Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 23:43 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα