Ατλάντα Γιουνάιτεντ-Ίντερ Μαίάμι 5-2: Γκολ ο Γιακουμάκης (video)

Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 14 γκολ σε 22 συμμετοχές με την αμερικανική ομάδα τη φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Λεονάρντο Καμπάνα στο 25’, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Τριστάν Μουγιουμπά στο 36’. Ο Καμάλ Μίλερ με αυτογκόλ στο 41’, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο Μπρουκς Λένον στο 44’, έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Καμπάνα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, μείωσε το

σκορ στο 53’ με πέναλτι, όμως ο Γιώργος Γιακουμάκης στο 76’, επανέφερε τη διαφορά στα δυο γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ο Τάιλερ Γουλφ στο 89’. Δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο ματς, ο Λιονέλ Μέσι.

Η Ατλάντα είχε 16/6 τελικές έναντι 10/3 των φιλοξενούμενων και 48% κατοχή μπάλας. Αυτή ήταν η δωδέκατη φετινή νίκη για τους γηπεδούχους σε 29 αγώνες. Η ομάδα του Γιακουμάκη βρίσκεται στην έκτη θέση της ανατολικής περιφέρειας με 45 βαθμούς. Η Ίντερ Μαϊάμι γνώρισε την πρώτη της ήττα στην εποχή Μέσι και παρέμεινε στους 28 βαθμούς και στη 14η θέση της ανατολικής περιφέρειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα