Ατλέτικο Μ. - Μπιλμπάο 2-1 : Ανατροπή, Σουάρες, κορυφή (hl)

Ατλέτικο Μ. - Μπιλμπάο 2-1 : Ανατροπή, Σουάρες, κορυφή (hl)evlachosΤετ, 03/10/2021 - 21:57

Η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε μια ομάδα εντελώς διαφορετική από την στιγμή που άλλαξε προπονητή. Η Μπιλμπάο πήγε στο ματς αήττητη για οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τον Μαρθελίνο στον πάγκο.

Με καλή ψυχολογία, οι Βάσκοι είχαν και καλύτερη εικόνα ενώ όποτε η Ατλέτικο φαινόταν επικίνδυνη, ένα γρήγορο φάουλ σταματούσε κάθε απειλή. 

Η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ με τον Μουνιάιν ο οποίος συνεργάστηκε όμορφα με τον Ινιάκι Γουίλιαμς

στο 21ο λεπτό. 

Η Ατλέτικο προσπαθούσε με οποιονδήποτε τρόπο να βάλει την μπάλα στην περιοχή. Τα κατάφερε ακριβώς πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σκόρερ τον Γιορέντε ο οποίος έφτασε τα εννέα γκολ φέτος. 

Το γκολ άλλαξε την ψυχολογία των ομάδων. Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου οι Μαδριλένοι πήραν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λουίς Σουάρες για το 2-1 (51'). Γκολ νούμερο 18 σε 23 ματς φέτος για τον Ουρουγουανό. 

Από εκεί και πέρα - ομάδα του Σιμεόνε είναι - η Ατλέτικο προστάτεψε το προβάδισμα και η Μπιλμπάο έγινε επικίνδυνη χωρίς όμως την μεγάλη ευκαιρία. Η Ατλέτικο θα μπορούσε να κλειδώσει το ματς στο 70ο λεπτό αλλά ο Καράσκο ήταν άστοχος. 

Το τελικό 2-1 έστειλε την Ατλέτικο Μαδρίτης στο +6 από την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ η Μπιλμπάο με 33 βαθμούς παραμένει στο -9 από την πρώτη εξάδα.

 

 

 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Athletic Bilbao - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Η Ατλέτικο γύρισε το ματς με την Μπιλμπάο και νίκησε με 2-1. Η διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης πήγε ξανά στους έξι βαθμούς.  Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 21:57 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα