Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε 3-3: Ιστορικός Γκριεζμάν σε ματσάρα!

Η Ατλέτικο έμεινε στο 3-3 με την Χετάφε σε συγκλονιστικό ματς στη Μαδρίτη για την 18η αγωνιστική στην Ισπανία και με την δεύτερη ισοπαλία στη σεζόν σε 17 ματς (παίζει εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Σεβίλλη το Σάββατο) έφτασε την Μπαρσελόνα (35 βαθμοί) στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στη LaLiga, η ομάδα του Σιμεόνε, στο 650ο παιχνίδι του στον πάγκο, μετρούσε οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς και στο Τσάμπιονς Λιγκ με το 3/3 διατηρεί το απόλυτο της βαθμολογικής συγκομιδής στη σεζόν (11Χ11). Σε συνδυασμό μάλιστα με τις επιδόσεις της περυσινής σεζόν, το ρεκόρ διαδοχικών εντός έδρας νικών

της Ατλέτι ήταν 17, από τις 4 Φεβρουαρίου και το ματς με τη Χετάφε, 1-1! Ρεκόρ που σταμάτησε στη Χετάφε με το εντυπωσιακό 3-3!

Το 1-0 ο Γκριεζμάν μετά από ασίστ του Ρικέλμε, για το 10ο γκολ στη σεζόν και 172ο με τη φανέλα της Ατλέτικο (173 έχει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας Λουίς Αραγονές), σε πρώτο μέρος με αποτελεσματική πίεση ψηλά για τη Χετάφε. Ο Γκριεζμάν έχει 120 γκολ στο πρωτάθλημα, τρίτος σκόρερ μαζί με τον Κάμπος.

Δοκάρι ο Ρικέλμε στο 9′ για την Ατλέτικο που έπαιξε από το 38′ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σάβιτς. Το 1-1 ο Μαγιοράλ στο 53′ μετά από σέντρα του Γκρίνγουντ και απομάκρυνση του Όμπαλκ και το 2-1 ο Μοράτα στο 63′ μετά από σέντρα του Γιορέντε.

Το 3-1 ο Γκριεζμάν με πέναλτι στο 69′ (πέναλτι του Σουάρες στον Ερμόσο), ιστορικό 173ο γκολ, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας μαζί με τον Λουίς Αραγονές, Το 3-2 ο Όσκαρ στο 87′ και το τελικό 3-3 ο Μαγιοράλ στο 93′ με πέναλτι (του Ρικέλμε στον Σουάρες) με τη Χετάφε να χάνει κλασικές ευκαιρίες για την ανατροπή στο τέλος με Όσκαρ και Γκρίνγουντ.

Η Χετάφε των τεσσάρων νικών στα έξι τελευταία ματς, έχει μια ήττα της στα 12 τελευταία παιχνίδια και πήγε στους 26 βαθμούς και την ένατη θέση στη βαθμολογία.

H ομάδα του Μπορδαλάς νίκησε τελευταία φορά στη Μαδρίτη το 2010, έκτοτε μετράει 11 σερί ήττες και δυο σερί ισοπαλίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα