Orange Bowl: Ο ασταμάτητος Παγώνης στα προημιτελικά!

Η εξαιρετική πορεία του Ραφαήλ Παγώνη συνεχίζεται στην Φλόριντα όπου διεξάγεται το σημαντικό τουρνουά junior Orang Bowl.

Ο 12χρονος Έλληνας τενίστας και Νο1 στην ηλικιακή κατηγορία στη χώρα μας, λίγες ώρες μετά από το διπλό bagel στη φάση των “32” κόντρα στον Καναδό Μάθιου Πόπα, νίκησε και τον Νοτιοκορεάτη Γκεόνιο Κιμ με 6-3, 7-5 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης σημειώνοντας την 4η σερί νίκη του. 

Οι δύο νεαροί παίκτες έκαναν έναν εξαιρετικό παιχνίδι

και παρά την κούραση που φάνηκε και από τις δύο πλευρές ο Παγώνης κατάφερε να πάρει τη νίκη και πλέον θα διεκδικήσει την είσοδο στην 4άδα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει τον Νο1 στην Ιαπωνία Γιούτο Χισάνο, ο οποίος κέρδισε τον Νοτιοκορεάτη Μινγκεόν Τσόι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αγόρια θα μεταφερθούν ξανά, επιστρέφοντας στο Kerdyk Biltmore Tennis Center, από το Tropical Park Tennis Center όπου είχαν τοποθετηθεί προσωρινά προκειμένου να βγει το χρονοδιάγραμμα του τουρνουά το οποίο είχε πάει πίσω λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που διέκοψε τη διοργάνωση για 4 ημέρες. 

JUNIOR ORANGE BOWL SINGLES DRAW | OPP (-7h)

The post Orange Bowl: Ο ασταμάτητος Παγώνης στα προημιτελικά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα