Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-1 : Πάλεψε και πήρε βαθμό στο Περιστέρι! (vids)

Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-1 : Πάλεψε και πήρε βαθμό στο Περιστέρι! (vids)mkouzoulΣάβ, 02/20/2021 - 19:13

Χωρίς νικητή τελείωσε το ματς ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΛ για την 23η αγωνιστική στο τελικό 1-1. Κάθε ομάδα είχε ουσιαστικά από ένα ημίχρονο, όμως το αποτέλεσμα δεν βοηθά καθόλου τους φιλοξενούμενους, που ήθελαν το τρίποντο στην μάχη που δίνουν της παραμονής. Φυσικά είναι σημαντικός ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας που πήρε στο Περιστέρι

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΛ, ήταν ο Ακούνια, που ήταν πραγματικά δραστήριος και πέτυχε το γκολ της ομάδας του.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε για ακόμη μια αγωνιστική να πάρει τη νίκη και παράλληλα να κερδίσει για πρώτη φορά στην έδρα του Ατρόμητου. 

Η ομάδα του Φέστα, παραμένει με μια μόλις νίκη, που είχε έρθει τον Νοέμβριο κόντρα στον ΠΑΣ εκτός έδρας. 

Ο Ατρόμητος, ήθελε μόνο νίκες μέχρι το τέλος και παράλληλα τέσσερις ήττες του Αστέρα για να ελπίζει στην εξάδα κάτι που πλέον μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ δεν της δίνει την δυνατότητα να κάνει. Δηλαδή να διεκδικήσει μια θέση στην εξάδα. 

ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ 

Η ΑΕΛ ήθελε πάση θυσία τη νίκη στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο προκειμένου να πάρει τους βαθμούς που θα την βοηθήσουν στην μάχη της παραμονής.  

Οι παίκτες του Φέστα, παρουσιάστηκαν αρκετά σοβαροί, δείχνοντας πως ξέρουν τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, το άγχος και η ανάγκη της βαθμολογικής συγκομιδής, οδήγησε την ΑΕΛ να κάνει αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην τελική πάσα.  

Στο έκτο λεπτό, οι “βυσσινί” απείλησαν με τον Στίφλερ, ο οποίος αμαρκάριστος έπιασε του σουτ, με τον Μανδά να μαζεύει.  

Η “απάντηση” στις ευκαιρίες για τον Ατρόμητο, ήρθε στο 12. Ο Μουνίθ εκτέλεσε φάουλ με αρκετή δύναμη από μεγάλη απόσταση δεν κατάφερε όμως να προβληματίσει τον Νάγκι που εύκολα μάζεψε τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Στίφλερ έπιασε σουτ με τον πορτιέρε του Ατρόμητου να σώζει την ομάδα του.  

Στο 21 η ΑΕΛ απείλησε με απ΄ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γιακιμόφσκι, με τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας του Περιστερίου, να ελέγχει την πορεία της μπάλας και να μπλοκάρει σταθερά.  

Η πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή για τον Ατρόμητο ήρθε στο 31. Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια από τ΄αριστερά και σέντρα για τον Κωτσόπουλο, που πήρε δύσκολη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα άουτ.  

Στο 33 η ΑΕΛ θα μπορούσε να έχει πάρει το προβάδισμα. Ο Νικολιάς απ΄τα δεξιά έκανε την κούρσα, έδωσε στον Στίφλερ, αυτός με τη σειρά του στον Μπεν Χατίρα, που μέσα από την περιοχή έκανε του σουτ και έσωσε ο Μανδάς 

Ο Μπεν Χατίρα ήταν πρωταγωνιστής και στην φάση του 40ου λεπτού. Ο παίκτης της ΑΕΛ βρέθηκε στην δεξιά πλευρά, κοντά στην τελική γραμμή του Ατρόμητου και επιχείρησε σουτ, ενώ είχε επιλογές στην περιοχή. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κερδίσει κόρνερ.  

Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΛ έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Γιακιμόφσκι έκανε σέντρα, η μπάλα πέρασε απ΄όλους, ο Ακούνια προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά αλλά για λίγο δεν τα κατάφερε, μπροστά στο τέρμα του Ατρόμητου! 

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/41_AEL_20221.mp4188776420/02/2021 18:04Ατρόμητος-ΑΕΛ: Μεγάλη ευκαιρία με Ακούνια οι «βυσσινί» (41')

Η ΑΕΛ πίεζε και στο 44 κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από λάθος απομάκρυνση του Μανδά, ο Μπεν Χατίρα πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Ακούνια που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1! Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ σκοράρει για δεύτερο σερί ματς, μετά από αυτό με την ΑΕΚ!  

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/0_1_AEL_20221.mp4188776720/02/2021 18:09Ατρόμητος-ΑΕΛ: 0-1 (44')ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ΑΕΛ είδε τον Μαξιμένκο να τραυματίζεται στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και τη θέση του πήρε ο Μιχαήλ.Ο Ουκρανός αποχώρησε με κάταγμα στη μύτη. 

Στο 56 ο Γκάλο βρήκε κενό έξω από τη μεγάλη περιοχή και δοκίμασε το πόδι του με τη μπάλα να περνάει πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΛ.  

Ο Ατρόμητος μετά την είσοδο του Αγκάλιεφ και του Ραμπέγιο, φάνηκε να βρίσκει περισσότερη ισορροπία στον χώρο του κέντρου. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, είχε την κατοχή, προσπαθούσε να εκμμεταλευτεί τον χώρο που της είχε δώσει η ΑΕΛ, η οποία κυρίως έδωσε το βάρος στην άμυνα και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα στο δεύτερο ημίχρονο.  

Στο 68΄ο Ακούνια έπιασε ωραίο συρτό σουτ που ανάγκασε τον Μανδά να πέσει και να παραχωρήσει το κόρνερ.  

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/67_AEL_20221.mp4188778720/02/2021 18:49Ατρόμητος - ΑΕΛ: Ο Μανδάς είπε «όχι» στον Ακούνια

Ο Ατρόμητος πίεζε και έψαχνε το γκολ. Στο 76, ο Γκάλο έσπασε τη μπάλα από τα δεξιά στ΄αριστερά για τον αμαρκάριστο Αγκάγιεφ, που με ωραίο συρτό σουτ στη γωνιά του Νάγκι έκανε το 1-1!

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/1_1_ATROMHTOS_20221.mp4188779220/02/2021 18:55Ατρόμητος-ΑΕΛ: 1-1 (76')

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο τελικό 1-1. 

Ατρόμητος(4-2-3-1): Μανδάς, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Χαρίσης(74΄Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος(61΄Αγκάγιεφ), Μουνίθ(61 Ραμπέγιο), Μανούσος(46 Εντομβόνγκι), Κωτσόπουλος(83 Γιακουμάκης) 

ΑΕΛ(3-4-1-2): Μπάγιτς, Στίφλερ(60΄Ηλιάδης), Μπεν Χατίρα(60΄Μιλοσάβλιεβιτς), Γιακομόφσκι, Ζίζιτς, Τσερούτσο, Μασκιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ, Νικολιάς 

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ Α' Βοηθός: Χασάν Κούλα Β' Βοηθός: Τρύφων Πετρόπουλος 4ος Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος Διαιτητής VAR: Βασίλειος Φωτιάς Διαιτητής AVAR: Ανδρέας Μεϊντανάς Παρατηρητής: Νικόλαος Αγαδάκος.

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο Live Match center του Novasports.gr

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Ατρόμητος - Ποδόσφαιρο Off Off mkouzoul Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΛ στο Περιστέρι, για την 23η αγωνιστική της Super League. Article publish on Σάβ, 02/20/2021 - 19:13 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα