Μπάμπα: “Με φωνάζουν… Μπάμπι, θα αρχίσω να μαθαίνω ελληνικά” (video)

O Μπάμπα Ραχμάν ήταν απολαυστικός στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εξέφρασε την επιθυμία να μάθει ελληνικά, αποκάλυψε το παρατσούκλι που του έχουν κολλήσει οι συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ και στις δυσκολίες που συνάντησαν οι παίκτες του Δικέφαλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπάμπα:

Για

το παρατσούκλι του:

“Στα αποδυτήρια με φωνάζουν Μπάμπι. Θα προσπαθήσω να μάθω Ελληνικά, δεν έχω αρχίσει ακόμα, αλλά θα αρχίσω μαθήματα”.

Για την απόφαση του να μην πάει στο Κόπα Άφρικα:

“Ο σύλλογος είναι χαρούμενος που δεν πήγα στην Γκάνα και ενδεχομένως και ο κόσμος. Το αφήνω στο σύλλογο για το αν είναι χαρούμενος, αλλά είμαι σίγουρος ότι τους έχει ικανοποιήσει η απόφαση, γιατί υπέγραψα εδώ για να παίζω”.

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

“Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν δύσκολο ματς, δεν επιτρεπόταν να κάνουμε κάποιο λάθος. Υπήρχαν στιγμές στις οποίες υποφέραμε από τον ΟΦΗ, είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να σκοράρουμε. Ίσως το τελικό σκορ να μην αντιπροσωπεύει τη δυσκολία του αγώνα.

Αυτή την εβδομάδα στην προπόνηση προσπαθήσαμε πολύ να βρίσκουμε την άλλη πλευρά και να κάνουμε διαγώνια κίνηση για να βρούμε χώρους, ώστε να “σπάσουμε” την άμυνα του ΟΦΗ και να βρούμε τα γκολ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα