Μπάγερν: Σε καλό δρόμο η ανανέωση με Ούλραϊχ (pic)

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Σβεν Ούλραϊχ θα επιστρέψει στον πάγκο ως μία καλή εναλλακτική λύση.
Γεγονός είναι ότι ο 35χρονος τερματοφύλακας, εξακολουθεί να χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τα αφεντικά του συλλόγου και ήδη έχουν ανοίξει συζητήσεις με τον παίκτη για επέκταση του συμβολαίου του.

Η Μπάγερν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Σβεν Ούλραιχ και έχει πραγματοποιήσει αρχικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη για μια νέα

συμφωνία. Ο βετεράνος τερματοφύλακας κλίνει ξεκάθαρα προς την επέκταση του συμβολαίου του,καθώς θέλει να αποσυρθεί στην Μπάγερν και μπορεί να φανταστεί ότι θα συνεχίσει στη συνέχεια να δουλεύει στο σύλλογο, σε έναν διαφορετικό ρόλο.
Εάν ο Σβεν Ούλραϊχ, όντως κρεμάσει τα γάντια του στο Μόναχο, μπορεί κάλλιστα να συμμετάσχει με τον τερματοφύλακα Τομ Στάρκε, στην καθοδήγηση των παικτών της ακαδημίας.

Bayern want to extend Sven Ulreich's contract and have held initial talks with the player's management over a new deal. The goalkeeper is clearly leaning towards extending his contract. Ulreich wants to retire at Bayern and can imagine working for the club in a new role… pic.twitter.com/NPTJJXrlW2

Bayern & Germany (@iMiaSanMia) November 5, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα