Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι θέλει στη Βαρκελώνη έναν… παλιό γνώριμο (video)

Η σεζόν 2023-24 φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της για όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες, πόσο μάλλον για τη Μπαρτσελόνα η οποία μετά την ήττα της από τη Τζιρόνα (4-2) είδε τις μαθηματικές της ελπίδες για τίτλο να σβήνουν. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να αφήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα πίσω τη συγκεκριμένη περίοδο και πιάνουν από νωρίς δουλειά για αυτήν που έρχεται.

Με την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει αρχές Ιουλίου την έλευση του Εμπαπέ, οι Καταλανοί θα χρειαστεί να κάνουν δικές τους ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις ώστε να κλείσουν την… ψαλίδα και να φανούν ιδιαιτέρως

ανταγωνιστικοί στην επόμενη σεζόν .

Ένας από τους βασικούς στόχους του Τσάβι για το καλοκαίρι είναι ένας παίκτης-προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου, ο Τσάβι Σίμονς. Ο Ολλανδός αγωνίζεται ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Λειψία και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, που δεν αποκλείεται να τον ντύσουν ξανά στα χρώματα των «μπλαουγκράνα».

Να τονίσουμε βέβαια πως η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν μπορεί να αποτελέσει για τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, καθώς ο σύλλογος στον οποίο ανήκει (Παρί Σεν Ζερμέν), φέρεται να τον υπολογίζει ως έναν από τους αντικαταστάτες του Κιλιάν Εμπαπέ. 

Xavi is very keen for #FCBarcelona to re-sign Xavi Simons this summer. (Sport)

An initial loan deal with option to buy could be proposed in the coming weeks. pic.twitter.com/le9xrrZymt

— Football España (@footballespana_) May 5, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα