Μπαρτσελόνα: Το “αγκάθι” Μέμφις Ντεπάι

Τις τελευταίες ημέρες προέκυψε ότι οι “μπλαουγκράνα” ανησυχούν για το ενδεχόμενο ο Ολλανδός επιθετικός να απορρίψει όλες τις προσφορές αυτόν τον χειμώνα, καθώς ελπίζει να βγει στην ανοιχτή αγορά το καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ως ελεύθερος πιθανότατα θα λάβει μεγαλύτερη προσφορά.
«Η

κατάσταση Ντεπάι είναι εντελώς ήσυχη τώρα, θα δούμε αργότερα τον Ιανουάριο. έχει επικεντρωθεί στην Μπαρτσελόνα ο παίκτης. Η Νιούκαστλ ψάχνει για νέο δεξί μπακ και επίσης για εξτρέμ, αν υπάρξει μια καλή ευκαιρία» είπε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Η Νιουκάστλ είχε συνδεθεί με τον Ντεπάι τον τελευταίο καιρό και αναμφίβολα θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολλανδού. Ο ίδιος υποστήριξε ότι θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα μόνο για έναν άλλο «κορυφαίο σύλλογο». Το ερώτημα είναι αν οι “καρακάξες” πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν την απαίτηση αυτή τη στιγμή. Ενώ η Νιούκαστλ βρίσκεται σίγουρα σε ανοδική πορεία, δεν παίζει ακόμη στην Ευρώπη και αυτό ίσως είναι ένα μεγάλο “αγκάθι” για τη μεταγραφή του Ντεπάι στον αγγλικό σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα