Μπαρτζώκας: «Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Γουόκαπ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε δύσκολη την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη και τόνισε ότι το πρόγραμμα των συνεχών αγώνων, δεν είναι απολαυστικό και διασκεδαστικό, ενώ εντυπωσιάστηκε από την προσέλευση του κόσμου σε έναν αγώνα που διεξήχθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Εύχομαι στους φιλάθλους και σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Είμαστε

ευχαριστημένοι που ήρθε τόσος κόσμος τέτοια μέρα. Είναι πολύ σημαντικό.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Γυρίσαμε χθες το απόγευμα, παίξαμε σε λιγότερο από 40 ώρες από το ματς με την Άλμπα. Ξεκουράστηκαν αρκετοί παίκτες. Δυστυχώς χάσαμε τον Ουόκαπ με διάστρεμμα. Ελπίζω να μην είναι σοβαρό.

Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε τον Άρη, ακόμα και αν παίξαμε με αδόκιμες πεντάδες. Κάθε ομάδα έχει κάποιες δυνατότητες. Ο Άρης είναι πολύ δουλεμένη ομάδα, βρήκε και δύσκολα σουτ. Ο Άρης παίζει και Ευρώπη, έχει καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή.

Δεν απολαμβάνω καθόλου αυτό το πρόγραμμα. Οι προπονητές θέλουν προπονήσεις. Τα ματς έχουν πίεση, ειδικά τα τελευταία που παίξαμε, που ήταν “must win”. Δεν απολαμβάνω τίποτα από αυτά. Όμως, απολαμβάνω την ατμόσφαιρα. Το μπάσκετ είναι διασκέδαση. Για εμάς τους προπονητές είναι δύσκολο να έχουμε λιγότερες προπονήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα