Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Έρχεται στην Τούμπα με ήττα στο Σούπερ Καπ

Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν έπαιξε η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το βράδυ του Σαββάτου (22/7) κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, το ισραηλινό σούπερ καπ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1, και μάλιστα με ανατροπή, μπαίνοντας στη σεζόν με αρνητικό αποτέλεσμα.

Στον αγώνα, που έγινε στο Στάδιο Σάμι Οφέρ, στη Χάιφα,

η κυπελλούχος Ισραήλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, Μπεϊτάρ, ξεκίνησε κόντρα στην πρωταθλήτρια, Μακάμπι, με σχηματισμό 5-3-2. Ο προπονητής της, Γιόσι Αμπουκσίς, είχε κάτω από τα δοκάρια τον Σίλβα, τον Μπιτόν ως δεξί μπακ, τους Γκάνι, Χούτζα και Κορσία τριάδα στα στόπερ, και τον Μοροζόφ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τριάδα στα χαφ ήταν οι Μίχα, Ασκενάζι και Αζάρια, με τους Φράιντεϊ και Σούα να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Η Μπεϊτάρ, αν και δέχθηκε μεγάλη πίεση από την αντίπαλό της, προηγήθηκε με το γκολ του Φράιντεϊ στο 45ο, αλλά στο δεύτερο μέρος, η Μακάμπι ανέτρεψε την κατάσταση. Ο Τσέρι ισοφάρισε στο 58ο, ο Νταβίντ έκανε το 2-1 στο 84ο και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλάιλι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μπεϊτάρ (Γ. Αμπουκσίς): Σίλβα, Μπιτόν (70′ Μιζράχι), Γκάνι, Χούτζα, Κορσία, Μοροζόφ, Μίχα (76′ Μούζι), Ασκενάζι (62′ Γιόνα), Αζάρια, Φράιντεϊ (70′ Νικολαέσκου), Σούα (70′ Τόμας)

Keywords
Τυχαία Θέματα