Μπέρνλι – Λούτον 1-1: Ο Μόρις μίλησε τελευταίος (highlights)

Οι δύο ομάδες παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν ιδιαίτερα για την Μπέρνλι, που έχει μόνο μία νίκη στην έδρα της όλη τη σεζόν. Η Λούτον, είναι τέσσερις πόντους μπροστά από τη σημερινή της αντίπαλο και εξακολουθεί να ελπίζει.

Η Μπέρνλι είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Γκούντμουντσον, όμως η Λούτον πήρε τα ηνία στη συνέχεια και απείλησε με Μπάρκλι και Ογκμπένε.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που τελείωσαν καλύτερα το πρώτο ημίχρονο και στο 36′ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Οντομπέρ γύρισε

από αριστερά στην περιοχή για τον Αμντουνί και αυτός νίκησε τον Καμίνσκι με σουτ.

Στο β’ η Μπέρνλι έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, απειλώντας μάλιστα με Βιτίνιο, Οντομπέρ, Αλ Νταχίλ και Φόστερ.

Η Λούτον, προσπαθούσε μόνο με τον Ογκμπένε, μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν μπήκε στο ματς και ο σέντερ φορ Μόρις. Τελικά αυτός έδωσε τη λύση στις καθυστερήσεις, όταν μετά από σέντρα του Ντάουτι από αριστερά, σκόραρε με κεφαλιά, την ώρα που ο τερματοφύλακας της Μπέρνλι, Τράφορντ, είχε βρεθεί στο έδαφος από μαρκάρισμα του Αντεμπάγιο.

Διαιτητής και VAR έκριναν ότι δεν υπήρχε κάτι αντικανονικό και έτσι η Λούτον πήρε τον πολύτιμο πόντο.

Mπέρνλι (Κομπανί): Τράφορντ – Βιτίνιο, Ο’ Σέι, Έκνταλ (90+3′ Κορκ), Αλ Νταχίλ – Γκούντμουντσον (74′ Ρόμπερτς), Κάλεν, Μπράουνχιλ, Οντομπέρ (84′ Μπρούουν Λάρσεν)- Φόστερ, Αμντουνί (83′ Τρεζόρ).
Λούτον (Έντουαρντς): Καμίνσκι – Μένγκι, Όσο, Μπελ – Ογκμπένε, Λοκονγκά (86′ Μπέρι), Μπάρκλι, Ντάουτι – Τάουνσεντ (84′ Τσονγκ), Κλαρκ (74′ Μόρις)- Αντεμπάγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπέρνλι – Λούτον 1-1, Μόρις,bernli – louton 1-1, moris