Μπέτις – Σεβίλλη 1-1: Ισόπαλες ξανά

Πρώτο ημίχρονο γεμάτο ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα όπως αρμόζει σε ένα ντέρμπι.

Άργησε να έρθει η πρώτη μεγάλη στιγμή που ήταν για τους φιλοξενουμενους με το δοκάρι του Εν Νεσίρι (24′)

Η Μπέτις ξύπνησε μετά το 30ο λεπτό. Πήρε το προβάδισμα με δύο φάσεις σε ένα λεπτό. Αρχικά ο Φορνάλς με τον τερματοφύλακα εκτός εστίας πλάσαρε αλλά ο Σέρχιο Ράμος έδιωξε πάνω στην γραμμή (35′) και στην επόμενη φάση, ο ίδιος παίκτης, κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λουκεμπάκιο.

Ο Ίσκο ανέλαβε την εκτέλεση σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του για το 1-0 (38′).

Απίστευτη ευκαιρία

με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου για την Μπέτις αλλά ο Μπακαμπού, που βγήκε τετ-α-τετ έπαθε θλάση ακριβώς πριν εκτελέσει (49′).

Στο 53ο λεπτό μπήκε στο γήπεδο ο Κίκε Σάλας για τους φιλοξενούμενους και στο 56ο λεπτό, σε εκτέλεση κορνερ του Ακούνια σκόραρε για την ισοφάριση σε 1-1 με την πρώτη επαφή του με την μπάλα.

Το παιχνίδι πήγε ξανά στην ένταση και έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο τέταρτο για να δούμε φάσεις ξανά στο ντέρμπι με σημαντικότερη την κεφαλιά του Άμπντε στο δοκάρι (87′).

Το τελικό 1-1 ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων και το ενδέκατο σερί ντέρμπι που δεν χάνει η Σεβίλλη.

Μπέτις: Ρ. Σίλβα – Σαμπαλί, Πεσέλα, Ριάντ, Μιράντα – Γκουίντο, Τζόνι – Φορνάλς (73′ Φεκίρ), Ίσκο (84′ Άμπντε), Αγιόθε (84′ Ρόδρι)- Μπακαμπού (51′ Γ. Ζοζέ)

Σεβίλλη: Νίλαντ – Σ. Νάβας (53′ Κ. Σάλας), Μπαντέ, Σ. Ράμος, Ακούνια – Σουμαρέ, Αγκουμέ, Οκάμπος (85′ Χουάνλου), Σούσο – Ρομέρο (14′ Λουκεμπάκιο, 85′ Λαμέλα), Εν Νεσίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα