Μάντζιος: “Όλοι θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη”

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά την εκτός έδρας νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού για τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν οι “κίτρινοι” στο… τρίποντο στη Λεωφόρο, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

“Δεν μπορείς να πεις ότι προετοιμάζεις από πριν ένα παιχνίδι το πως θα πάει. Πάντα κάνεις κάποια σχέδια και

αυτά αλλάζουν στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήμασταν καλοί στην αρχή, αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και προηγηθήκαμε. Δεν είχαμε τον έλεγχο. Το ματς πήγαινε στα μέτρα μας, δεν δεχθήκαμε πίεση από τον Παναθηναϊκό, αλλά στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να πιέσει, φόρτωσε το παιχνίδι του με επιθετικούς και θέλησε να παίξει με μεγάλες μπάλες. Προσαρμόσαμε το σχηματισμό μας με τρίτο στόπερ. Σίγουρα και ο αντίπαλος θα κάνει κάποιες φάσεις, αλλά κάναμε μια γενικά καλή παρουσία, κερδίσαμε ένα παιχνίδι, θα ξεκουραστούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Ως αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο, αλλά και ως εικόνα, γιατί ήταν πολύ καλύτερη. Ο Παναθηναϊκός πίεσε, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών, δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό και μέχρι εκεί. Τρεις σημαντικοί βαθμοί ψυχολογίας και συνεχίζουμε”.

Για το αν θα άλλαζε τη νίκη στη Λεωφόρο με νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας:

“Σίγουρα θα το άλλαζα. Ένα παιχνίδι που θέλουμε είναι ο τελικός, όλοι θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη, επομένως θα το άλλαζα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντζιος, “Όλοι, Κύπελλο, Θεσσαλονίκη”,mantzios, “oloi, kypello, thessaloniki”