Μπέτις-Λας Πάλμας 1-0: Συνεχίζει το σερί με τον Βιέιτες πρωταγωνιστή

Πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, υπέφερε στην επανάληψη, από την πολύ καλή ομάδα του Πιμιέντα που απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι τώρα εξαιρετική της πορεία στην επανάληψη. Με τραυματίες τους Κλάουντιο Μπράβο και Ρουί Σίλβα, ο 24χρονος Φραν Βιέιτες, κάθισε για δεύτερο συνεχόμενο ματς κάτω από τα δοκάρια και με την εμφάνιση του απέδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού. Στην αποσοτλή για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, χωρίς να χρησιμοποιηθεί από

τον Πελεγκρίνι.

Με ασφυκτική πίεση, η Μπέτις δεν άφησε την Λας Πάλμας στο πρώτο 20λεπτο να πάρει ανάσα και αφού έχασε μεγάλη ευκαρία με τον Σάντι Ριάντ στο 13ο λεπτό, με τον Βαγές να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Μαροκινού στόπερ, βρήκε το γκολ λίγο αργότερα στο 19΄όταν ο Ροντρίγκες έκλεψε τη μπάλα πάσαρε στον ίσκο, ο 31χρονος πλάσαρε πάνω στο σώμα του Βαγές, αλλά ο Γουίλιαν έσπρωξε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Όσο περνούσε ο χρόνος η Λας Πάλμας κατάφερνε να κυκλοφορήσει καλύτερα τη μπάλα και απείλησε στο 41ο λεπτό με τον Παρκ, αλλά το κοντινό του πλασέ, έδιωξε σε κόρνερ ο Βιέιτες. Στην επανάληψη η Λας Πάλμας ήταν πολύ καλύτερη και μόνο χάρη στις καλές επαμβάσεις του Βιέιτες δεν σκόραρε, ειδικά σε δύο περιπτώσεις με τα μακρινά σουτ του Ροντρίγκεθ και του Κόκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα