Μπιλμπάο – Θέλτα 4-3: Γκολ και θέαμα στο λάκκο των λεόντων (highlights)

Καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο στο Σαν Μαμές με εξαιρετικό ρυθμό και 4 γκολ. Η Θέλτα διαβασμένη και με τον Ιάγο Άσπας να σκοράρει το πρώτο φετινό του γκολ άνοιξε το σκορ (0-1, 25ο λεπτό), 10ο γκολ σε 17 ματς απέναντι στην Αθλέτικ. Η Μπιλμπάο ισοφάρισε με τον Σάνσετ, ένα τυχερό γκολ

για τους Βάσκους (1-1, 37ο λεπτό), όμως η Θέλτα ξαναπήρε το προβάδισμα με το γκολ του Μπαμπά (1-2, 41ο λεπτό). Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Μπιλμπάο να φέρνει το ματς στα ίσα με το γκολ του Γκουρουθέτα μετά την 5η ασίστ του Νίκο Γουίλιαμς (2-2, 45+5′).

Καταπληκτικό και το δεύτερο ημίχρονο με την Μπιλμπάο να σκοράρει και να παίρνει για πρώτη φορά το προβάδισμα με το 2ο γκολ του Γκουρουθέτα (3-2, 52ο λεπτό), όμως η Θέλτα ισοφάρισε με τον πρώτο της σκόρερ Στραντ Λάρσεν μετά από συνεργασία με τον Άσπας (3-3, 66ο λεπτό). Η Θέλτα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 73ο λεπτό όμως ο Ουνάι Σιμόν σταμάτησε το πέναλτι του Ιάγο Άσπας και έμεινε το 3-3, μέχρι τις καθυστερήσεις που ήρθε από τον πάγκο ο Μπερενκέρ να διαμορφώσει με δικό του πέναλτι το τελικό 4-3, πέναλτι που έκανε ο Μινγκέθα.

Η Μπιλμπάο με 2η σερί νίκη (7η συνολικά) παρέμεινε στην 5η θέση και πλησίασε την Ατλέτικο, ενώ η Θέλτα παραμένει τρίτη από το τέλος και με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα. Αγνοεί την νίκη στα τελευταία 9 ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα