Moselle Open: Πρώτος τελικός καριέρας για Σεφτσένκο (vid)

Ο Αλεξάντερ Σεφτσένκο επικράτησε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της Παρασκευής στο 250άρι τουρνουά της Μετς επί του Γάλλου Πιέρ-Ουγκ Ερμπέρ με 6-4, 6-4 μετά από 77 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον πρώτο τελικό ATP της καριέρας του. 

Ο 22χρονος Ρώσος, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε φτάσει στα προημιτελικά του indoor τουρνουά της Βασιλείας, ολοκλήρωσε τον ημιτελικό με 8 άσους (κανένα διπλό λάθος) κέρδισε το 82% των πόντων πίσω από το πρώτο service (32/39), ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις 7 ευκαιρίες για break. 

Στο

1ο set χρειάστηκε 2 breaks (1-0, 4-1) με τον Ερμπέρ να παίρνει πίσω το ένα από αυτά (4-2), αλλά τον Ρώσο να κρατάει το service του μέχρι το τέλος κάνοντας το 1-0, ενώ στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Σεφτσένκο “χτύπησε” στο 9ο game (5-4), σφραγίζοντας αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου. 

Εκεί (17:30 GR) θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη Γάλλο τον Ούγκο Αμπέρ, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 76 λεπτά για να σταματήσει την πορεία του Φάμπιο Φονίνι με 6-0, 6-2 εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 4ο τελικό της καριέρας του και 1ο μετά από το Χάλε το 2021. 

Ο Νο23 του κόσμου ολοκλήρωσε τον ημιτελικό με 8 άσους (κανένα διπλό λάθος), παραχώρησε συνολικά μόλις 8 πόντους πίσω από το service του την ίδια ώρα που ο Ιταλός αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες κερδίζοντας από το δικό του μόλις 24 πόντους. 

Ο Αμπέρ βρήκε 5 breaks σε 11 προσπάθειες, ενώ από την πλευρά του δεν απειλήθηκε ούτε με break-point φτάνοντας σε μια εύκολη πρόκριση. 

MOSELLE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Moselle Open: Πρώτος τελικός καριέρας για Σεφτσένκο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα