Μπλατ: «Δεν υπάρχει χρόνος για ύπνο!» (video)

Απολαυστικός ο Ντέιβιντ Μπλατ στην κάμερα του Novasports, αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίον έχασε τον ύπνο του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στους Δημήτρη Καρύδα και Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Για το αν το ματς με τη Γκραν Κανάρια είναι εύκολο: «Σίγουρα δεν
υπάρχει τίποτα εύκολο στα παιχνίδια της Euroleague στο δικό μου μυαλό. Αν τολμούσα να σας διδάξω κάτι, θα έλεγα ότι η Γκραν Κανάρια έχει κερδίσει πέντε παιχνίδια φέτος, που σημαίνει ότι έχει νικήσει πέντε ομάδες Euroleague. Δεν ξέρω τι μπορεί να θεωρείτε εύκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει αυτή την ικανότητα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και ελπίζουμε ότι θα βγούμε στο γήπεδο και θα την κάνουμε. Χθες βράδυ δεν κοιμήθηκα, πολλή αδρεναλίνη, μεγάλο παιχνίδι αύριο, δεν υπήρχε χρόνος για ύπνο. Καμία ξεκούραση, πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το αν από τέτοια ματς κρίνεται η τετράδα: «Το πιο σημαντικό είναι ότι επιστρέφουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τους οπαδούς μας να στηρίζουν την ομάδα και να φέρνουν θετική ενέργεια. Ελπίζουμε να το αξίζουμε αυτό και ότι θα έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο για να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε την αξία μας».

Για το νικηφόρο σερί: «Το πρώτο μέρος του προγράμματός μας ήταν πολύ δύσκολο και θα είχαμε σκαμπανεβάσματα. Το περίμενα κατά κάποιο τρόπο, ευτυχώς βρήκαμε τον δρόμο μας, παίζουμε καλύτερα και πιο σταθερά, το πρόγραμμα έγινε λίγο πιο εύκολο. Όμως κάθε παιχνίδι είναι ένα νέο παιχνίδι και έχει τη δική του ζωή, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να ωριμάζουμε σαν ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα