Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 0-4: «Ξεμπούκωσε» στο δεύτερο ημίχρονο

H πρωτοπόρος Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε από τη Μπόρνμουθ στο Vitality Stadium για την 21η αγωνιστική της Premier League βρισκόμενη στο +2 από τη δεύτερη Σίτι.

Μπορεί τα «κεράσια» στα πρώτα 20 λεπτά να κρατούσαν τη Λίβερπουλ χωρίς τελική στην εστία και να μετρούσαν τέσσερα κόρνερ μπαίνοντας πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο ουσιαστική ευκαιρία δεν είχαν. Οι «κόκκινοι» από εκεί και έπειτα ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, έχοντας την κατοχή στα

επίπεδα του 73%. Παρόλα αυτά η καλοστημένη άμυνα της Μπόρνμουθ δεν έδωσε τα περιθώρια στη Λίβερπουλ να την απειλήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τελείως διαφορετική εικόνα με τη Λίβερπουλ να βρίσκει πολύ γρήγορα το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Νούνιεζ ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας εξαιρετικής συνεργασίας και με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 70′ λεπτό ο Ζότα δέχτηκε την πάσα σε ιδανικό χρόνο από τον Χάκπο, δεν αστόχησε και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «κόκκινους».

Οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν το πόδι από το γκάζι και πέτυχαν ακόμη δύο γκολ για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου πια στην αναμέτρηση. Πρώτα ο Ζότα στο 80‘ λεπτό έκανε το 0-3, για να έρθει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Νούνιεζ να γράψει το τελικό 0-4.

Η νίκη αυτή δίνει «αέρα» πέντε βαθμών στη Λίβερπουλ από τις δεύτερες Σίτι και Άρσεναλ, με τους «πολίτες» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: (Ιραόλα), Νέτο, Χιλ (Κέλι, 55′), Ζαμπάρνι, Μέφαμ, Άαρονς, Κουκ (Μπίλινγκ, 83′), Κρίστι, Ταβερνίερ, Κλάιφερτ (Μπρουκς, 69′) , Σινιστέρα (Σκοτ, 55′), Σολάνκε (Μουρ, 83′)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: (Κλόπ), Άλισον, Μπράντλεϊ (Κλαρκ, 83′) Κονατέ, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Έλιοτ (Χράφενμπερχ, 63′), Μακ Άλιστερ, Τζόουνς (Μπεκ, 83′), Ντίας (Χάκπο 63′), Νούνιες, Ζότα (Γκόρντον, 90′ + 4′).

Keywords
Τυχαία Θέματα