Μπόρνμουθ – Λούτον 4-3: Ματσάρα στην βραδιά του Τομ Λόκγερ (highlights)

Στις 16 Δεκεμβρίου ο Τομ Λόκγερ για δύο λεπτά και σαράντα δευτερόλεπτα είχε φύγει από την ζωή. Επέστρεψε στο Vitality της Μπόρνμουθ 88 ημέρες μετά για να γνωρίσει το ιατρικό τιμ που τον έσωσε και να δει ξανά τις δύο ομάδες να αγωνίζονται. Ο αρχηγός της Λούτον παρακολούθησε από την κερκίδα το καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του που την έστειλε στα αποδυτήρια με 3-0 μπροστά στο σκορ.

Τα γκολ πέτυχαν οι Τσονγκ (9′), Ογκμπένε (31′) και Μπάρκλεϊ

(45+1) όλα, άψογα δουλεμένα γκολ με ωραίες επιθέσεις. Η Μπόρνμοουθ είχε κατοχή μπάλας, πίεσε αλλά ο Καμίνσκι κράτησε το μηδέν.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν διαφορετική ιστορία. Η Μπόρνμουθ άλλαξε σχήμα παίζοντας με δύο φορ. Γέμισε αμέσως την αντίπαλη περιοχή και μέσα σε δεκαεννέα λεπτά το ματς έγινε 3-3 με γκολ των Σολάνκι (50′), Ζαμπάρνι (62′) και Σεμένιο (64′).

Οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό για ένα δεκάλεπτο και επέστρεψαν στην επίθεση για να βρουν γκολ νίκης ξανά με τον Σεμενιο (83′).

Μπόρνμουθ: Νέτο – Σμιθ (71′ Άνταμς), Μέπαμ, Ζαμπάρνι, Ουατάρα – Κουκ, Κρίστι, Σκοτ (46′ Ταβερνίερ) – Σεμένιο, Σινιστέρα (46′ Γιουνάλ), Σολάνκι (90+1 Μπίλινγκ)

Λούτον: Καμίνσκι – Μπερκ, Μένγκι, Χασιόκα (68′ Εμπάνζου) – Καμπορέ, Κλαρκ, Μπάρκλεϊ, Ντάουτι – Ογκμπένε, Τσονγκ (73′ Γούντροου), Μόρις

Keywords
Τυχαία Θέματα