Μπράιτον – Λίβερπουλ 2-2: 8 χρόνια Κλοπ με ισοπαλία

Η Μπράιτον είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν κινδύνευε από την Λίβερπουλ. Ήταν αυτή που έκανε κάποιες μίκρο-ευκαιρίες (Πέντρο 5′) και τελικά σκόραρε εκμεταλλευόμενη το λάθος του ΜακΆλιστερ με τον Αντίνκρα να νικά από μακριά τον Άλισον (20′).

Επειδή όμως λάθη δεν κάνει μόνο η Λίβερπουλ, η Μπράιτον απάντησε με δύο δικά της που έγιναν γκολ από τον Σαλάχ (40′) και κερδισμένο πέναλτι του Σόμποζλαϊ από τον Γκρός (44′). Το πέναλτι έγινε γκολ από τον Σαλάχ (45+).

Η

Λίβερπουλ άγγιξε το τρίτο γκολ με δοκάρι του Χράφενμπερχ σε κενή εστία (54′) και άλλες δύο ευκαιρίες πάλι με τον Ολλανδό (65′) αλλά και τον Ντίας (78′).

Τιμωρήθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες καθώς στο 78ο λεπτό ο Ντανκ ισοφάρισε σε στημένη μπάλα μετά από κακή εκτίμηση του Ρόμπερτσον ο οποίος άφησε την μπάλα να περάσει.

Η Μπράιτον στα τελευταία επτά ματς έχει χάσει μόνο μια φορά από την Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι δεν έκαναν δώρο στον Γιούργκεν Κλοπ τη νίκη, την ημέρα που συμπλήρωσε οκτώ χρόνια στον πάγκο.

Μπράιτον: Φερμπρούγκεν – Φέλτμαν, Ντανκ, Ιγκόρ (63′ Φαν Χέκε), Μαρτς – Αντίνγκρα, Μπαλέμπα, Γκρος, Μίτομα – Ζοάο Πέντρο (89′ Φάτι), Φέργκιουσον (60′ Γουέλμπεκ)

Λίβερπουλ: Άλισον – Άλεξαντερ-Άρνολντ (80′ Γκόμεζ), Ματίπ (73′ Κονατέ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – ΜακΆλιστερ, Έλιοτ (46′ Χράφενμπερχ), Σόμποζλαϊ – Σαλάχ, Ντίας, Νούνιες

Keywords
Τυχαία Θέματα