Μπρέντφορντ-Τσέλσι 2-2: Υπέροχο ντέρμπι χωρίς νικητή (highlights)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις με ενέργειες του Ουίσα στο 11′, το 24′ και το 25′. Πίεση στην μπάλα και λάθη της Τσέλσι δημιούρησαν τις ευκαιρίες της Μπρέντφορντ σε αυτό το διάστημα. Η Τσέλσι ε΄λιχε την κατοχή της μπάλας, βελτίωσε την εικόνα και τις αποφάσεις της στην επίθεση και κατάφερε να σκοράρει με το 8ο γκολ του Τζάκσον στο εφετινό πρωτάθλημα στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το γεγονός ότι η Μπρέντφορντ νίκησε μόλις σε 2 από τα τελευταία 10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

δημιούργησε για μια ακόμη φορά πίεση στους παίκτες του Φρανκ που ελάχιστα δημιούργησαν επιθετικά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, πόσο μάλλον όταν αυτή ήταν εντός έδρας.

Η Μπρέντφορντ ισοφάρισε στην πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ρέρσλεβ να σημειώνει το δεύτερο γκολ της καριέρας του (50ο λεπτό) με τη φανέλα της ομάδας.

Στο 52′ ο Γιάνελτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Πέτροβιτς με σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 69′ ο Ουίσα σημείωσε με υπέροχο ψαλιδάκι το 2-1 για τη Μπρέντφορντ που μπήκε με ενέργεια και δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην άμυνα των “μπλε”.

Το 2-2 διαμόρφωσε ο Ντιζαζί με κεφαλιά στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα