Μπρεστ – Ρεν 1-2 : Ρεκόρ και Europa League (hls)

Η Ρεν με την νίκη της στην έδρα της Μπρεστ με 2-1 έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία της, προσπέρασε την Λιλ στην βαθμολογία, τερμάτισε τέταρτη και πήρε την θέση στο Europa League.

Το ντέρμπι της Βρετάνης είχε τρία αμυντικά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και όλα κατέληξαν σε γκολ.

Τα δύο γκολ

της Ρεν πέτυχε ο Μπουριζό (13′, 45+4) με φάουλ και πέναλτι για να φτάσει τα 50 στην καριέρα του με την Ρεν.

Η Μπρεστ ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι του Μπελκεμπλα (36′) ο οποίο πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του σε εντός έδρας αγώνα της Μπρεστ, στο τελευταίο ματς της καριέρας του με τον σύλλογο μετά από μια πενταετία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεν ήταν προσεκτική αμυντικά και δεν κινδύνευσε ενώ ειχε μια δυο ευκαιρίες αλλά ο Μπίζοτ κράτησε το 2-1.

Με την νίκη έφτασε τους 68 βαθμούς, έκανε ρεκόρ συγκομιδής στην ιστορία της και ανέβηκε στην τέταρτη θέση προσπερνώντας την Λιλ για να πάρει το εισιτήριο για το Europa League.

Μπρεστ : Μπίζοτ – Λαλά, Σαρντονέ, Μπρασιέ, Ντουβέρν (75′ Λοκό) – Λες Μελού, Μάνιετί (62′ Καμαρά) – Ντελ Καστίγιο (75′ Λάζε), Μπελκεμπλά (86′ Λεμαρεσάλ), Λε Ντουαρόν (75′ Ντεμπελέ) – Μουνιέ

Ρεν : Αλεμντάρ – Τραορέ (86′ Ασινιόν), Ομαρί, Ρόντον, Μπελοσιάν (79′ Μέλινγκ) – Σάνταμαρια, Μπουριζό (89′ Ουγκοτσούκου), Μάγερ – Ντοκού (86′ Καλιμουεντό), Γκουιρί, Τοκό-Εκαμπί (86′ Ν. Ντούε)

Keywords
Τυχαία Θέματα