Χανιά – Καλαμάτα 2-0: Μείωσαν τη διαφορά κορυφής και περιμένουν Καλλιθέα

Ύστερα από τις δύο διαδοχικές ήττες στο μίνι πρωτάθλημα της Super League 2 για τα Χανιά, η ομάδα του Ταουσιάνη νίκησε εντός έδρας την Καλαμάτα με 2–0 για την 7η «στροφή». Προβάδισμα στην κρητική ομάδα έδωσε στο 19ο λεπτό από… αέρος ο Λεμονής. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χάνια πίεσαν την Καλαμάτα

και για δεύτερο γκολ, προκειμένου να «καθαρίσουν» το ματς. Το πολυπόθυτο τέρμα ήρθε από τα πόδια του Ελευθεριάδη στο 84ο λεπτό, έτσι να Χανιά επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Τα Χανιά βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς και απέχουν τρεις από την πρωτοπόρο Athens Kallithea (29/04, 16:00 – Ιωνικό), η οποία έχει ματς λιγότερο. Αντίθετα η Καλαμάτα του Αναστόπουλου είναι στην πέμπτη θέση με 19.

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρρι (75′ Νίκολιτς), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σιλά, Λεμονής, Ντίας, Νίλι (75′ Ελευθεριάδης), Τσέλιος (64′ Μανουσάκης), Κόλα (53′ Μιούλερ), Μάναλης (75′ Βουό).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Κάνιας (46′ Ματέους), Κατάλντι (75′ Λόπεζ), Ακόστα (65′ Μπαράλες), Τζανακάκης, Κωνσταντινόπουλος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Πασάς, Γρίβας (75′ Τάτος), Αρίμπας (83′ Κωτσόπουλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα